001 - Hema
Jongeren Stichting SAM bij ‘DownTown Radio’

Jongeren Stichting SAM bij ‘DownTown Radio’


Geplaatst op: 15 november 2023

Zaterdag 18 november is er om 14.00 uur weer een uitzending van 'DownTown Radio'. Sem van Hest (die deze uitzending Dennis Wijnhout vervangt) en Ilse Zethof ontvangen deze maand de jongeren van Stichting SAM in de radiostudio. Zij organiseren een Wintergala voor mensen met een verstandelijke beperking en komen daar, en over hun andere activiteiten, alles over vertellen. Ook de 21-jarige Chenoah, een vrolijke jongedame met Downsyndroom, is in de studio. Er wordt met haar gekletst over haar werk bij Ipse de Bruggen en ze laat haar drie favoriete liedjes horen.

'Echt Esther' over bloosangst overwinnen

Bloos jij wel eens? Wat doet dat met je? Gebeurt het vaak en maakt het dat je bepaalde situaties liever uit de weg gaat? Dan is er sprake van bloosangst. Over bloosangst en hoe je er vanaf kan komen praat Esther Sparnaaij donderdag 16 november om 19.00 uur in haar programma ‘Echt Esther’ met coach Rachel Barnes. Heb jij een vraag over blozen of faalangst? Mail deze dan naar esther@radioaalsmeer.nl.

Extra lange 'Aalsmeer by Night' '

Aalsmeer by Night’ is elke donderdagavond te beluisteren op Radio Aalsmeer. Donderdag 16 november is er weer een lange uitzending op de zender. Presentator Meindert van der Zwaard neemt je, vanaf 20.00 uur, weer vier uur lang mee op een muzikale reis door 68 jaar popmuziek waarbij in sneltreinvaart oude hits worden afgewisseld met nieuwe tracks. In het derde en vierde uur komen de wekelijkse items weer voorbij, waaronder 'De Muziekgeschiedenis' en ‘De Plaat en zijn Verhaal’ met Bart van Leeuwen. Volg ‘Aalsmeer by Night’ op Facebook en luister donderdagavond 'van acht tot middernacht' rechtstreeks via kabel, ether, DAB+, Radio Aalsmeer TV of via www.radioaalsmeer.nl. De uitzending terugluisteren kan ook via diezelfde website.

Danny Lanser te gast in ‘Door de Mangel’

In de 403e aflevering van ‘Door de Mangel’ was de enthousiaste en open Jordy van der Pol te gast. De Kudelstaarter kwam na zijn schooltijd via de vrachtwagen uiteindelijk op de werkvloer in de tuinbouwsector terecht. En hij maakte een levensgrote barbecue, waarmee hij op feesten en partijen een compleet verzorgde barbecue regelt. Maandag 20 november om 19.00 uur komt Danny Lanser naar de studio. De Hornmeerder is inkoper bij een rozenkweker en daarnaast werkzaam als inmeter en floorplanner van woningen. Jordy wil graag van Danny weten wat er nog bovenaan zijn bucketlist staat. Heb jij ook een vraag voor Danny? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag zelf aan Danny.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jongeren Stichting SAM bij ‘DownTown Radio’

Zaterdag 18 november is er om 14.00 uur weer een uitzending van 'DownTown Radio'. Sem van Hest (die deze uitzending Dennis Wijnhout vervangt) en Ilse Zethof ontvangen deze maand de jongeren van Stichting SAM in de radiostudio. Zij organiseren een Wintergala voor mensen met een verstandelijke beperking en komen daar, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: