001 - Escaperoom aglemeen

Atalante sluit seizoen af met 2-2 toernooi


Geplaatst op: 20 juni 2011

Al een aantal jaren sluit Volleybalclub Atalante het seizoen met een gezellige en fanatieke 2-2toernooireeks af. De competitie is half april geëindigd en met 1 kampioen (dames 2) en twee P/D plaatsten in de tweede klasse (dames 3 en heren 3) is het seizoen succesvol afgerond. De laatste 7 dinsdagavonden van het seizoen staan in het teken van gezellige én fanatieke toernooiavonden.

De drie speelvelden in De Boei zijn over de lengte in tweeën gedeeld en op zes velden wordt het 2-2 toernooi gespeeld in 2 poules sportief en fanatiek. De duo's bestaan meestal uit dame en heer en de eerste 5 avonden werd er fanatiek en fair gestreden om de titel Hét Atalantepaar 2011. Het toernooi kenmerkt zich door gezellig in beweging zijn, sportief voor de sportievelingen en fanatiek voor een schepje er boven op. Voor ieder wat wils. In beide poules hebben de winnaars overtuigend gewonnen met duidelijke afstand op de nummer twee. In de fanatieke poule waren het D1 speelster Carin van Kouwen samen met Erik Verbruggen (H1) die met team ‘Family Business' hun sportieve rivalen ‘Knut & Helga' (Frans Roos, H1 en Natalie van Scheppingen, D2) ruim voor bleven als ook het derde geëindigde team ‘Lowlanders 2011' met Bas van der Lubbe (H1) en Marjan Blenk (D2). In de sportieve poule gingen het gouden duo Loeps Kuijper (D1) en Rob van Tellingen (H3) met de inspirerende naam ‘In 3je' aan de haal met de sportieve cup, en kaapten deze weg voor de neuzen van ‘Rolschaats en Rollator' met Malou de Vries (D6) en Mario Röling (H3).

Open 2-2 op 28 juni
Op dinsdagavond 28 juni is de allerlaatste toernooiavond. Dat is een open inschrijving waarbij volleyballiefhebbers zich individueel kunnen aanmelden via mailadres 2-2@vv-atalante.nl Organisatoren Martine de Graaff, Erik Verbruggen en Sjaak Immerzeel stellen de duo's samen door middel van loting. Tot uiterlijk vrijdag 24-6 kunnen enthousiastelingen zich aanmelden, zeker ook niet-clubleden. Het is een mooie manier om de spelers van de club te leren kennen en alle onderdelen van het volleybal komen er aan te pas. Speciaal mannen die lekker kunnen verdelen in de 3e-4e klasse zijn zeer welkom, ook om aan het begin van volgend seizoen eens een paar keer mee te trainen en leuke vacature bij ons heren 4 op te vullen. Meer info staat op www.vv-atalante.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atalante sluit seizoen af met 2-2 toernooi

Al een aantal jaren sluit Volleybalclub Atalante het seizoen met een gezellige en fanatieke 2-2toernooireeks af. De competitie is half april geëindigd en met 1 kampioen (dames 2) en twee P/D plaatsten in de tweede klasse (dames 3 en heren 3) is het seizoen succesvol afgerond. De laatste 7 dinsdagavonden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: