001 - Hema
Inloopbijeenkomst De Maricken II op 28 november

Inloopbijeenkomst De Maricken II op 28 november


Geplaatst op: 19 november 2023

Op dinsdag 28 november organiseert de gemeente samen met de ontwikkelaars een tweede infor-matiemoment voor omwonenden en belangstellenden over de ontwikkeling van nieuwbouwlocatie De Maricken II in Wilnis.

Na de vorige informatieavond hebben we veel ideeën en suggesties ontvangen. Daar waar mogelijk zijn deze meegenomen in de verdere ontwikkeling van de plannen en hebben we het plan een flinke stap ver-der gebracht. Hierdoor kunnen we nu verder met de planologische procedures, waarbij we met elkaar be-palen hoe het gebied ingericht wordt (ruimtelijke kaders). Tijdens de inloopbijeenkomst geven we u hier meer informatie over onder meer de plankwaliteiten, woonsferen, mobiliteitsoplossingen en het verdere verloop van het project.

Inloopbijeenkomst 28 november

Voor de inloopbijeenkomst kunt u tussen 19.00 en 21.00 uur binnenlopen op een tijdstip dat u uitkomt. In de zaal gaat u een op een in gesprek met medewerkers van de gemeente en de ontwikkelaars. Aan de hand van grote posters geven zij antwoord op uw vragen en vertellen ze u meer over het project. Er is deze avond dus geen centrale presentatie.

Datum : dinsdag 28 november Tijdstip : 19.00 – 21.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur) Locatie : Raadszaal gemeentehuis Mijdrecht, ingang raadhuisplein

Vooraf aanmelden is niet nodig.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inloopbijeenkomst De Maricken II op 28 november

Op dinsdag 28 november organiseert de gemeente samen met de ontwikkelaars een tweede infor-matiemoment voor omwonenden en belangstellenden over de ontwikkeling van nieuwbouwlocatie De Maricken II in Wilnis. Na de vorige informatieavond hebben we veel ideeën en suggesties ontvangen. Daar waar mogelijk zijn deze meegenomen in de verdere ontwikkeling van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: