001 -Family
Foto's Sinterklaasintocht Uithoorn, Mijdrecht en Vinkeveen

Foto's Sinterklaasintocht Uithoorn, Mijdrecht en Vinkeveen


Geplaatst op: 18 november 2023

Sinterklaas slaat ook dit jaar de 0297-regio niet over! Voordat hij in het Zuid-Hollandse Gorinchem arriveerde bracht hij eerst een bezoek aan Uithoorn waar hij met de boot aan kwam. 

Even na lunchtijd bracht de Sint een bezoek aan Mijdrecht. De intocht in was ondanks de vele regen toch een succes. De Sint kwam met zijn Pieten aan met ‘ De Wielen van de Bus’ . Op het podium werd de Sint welkom geheten door de burgemeester, waarna hij het publiek in ging om op de foto te gaan met alle kinderen. De Discopieten gingen nog een half uur door om de kinderen in de regen lekker te laten dansen.

In de middag was het ook gezellig in Vinkeveen. De Sint kwam met de boot aan bij de Boei. Na zijn aankomst kon iedereen lekker warm naar binnen om op de foto te gaan met Sint en zijn pieten.

In Wilnis was de Sint kwijt, maar gelukkig werd hij al snel gevonden. De Sint werd daarom ook al iets eerder dan gepland welkom geheten door de burgemeester.

Foto's van de intochten staan online in het fotoalbum. 

 

 

 


Laatst bewerkt op: 18 november 2023 17:05

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Foto's Sinterklaasintocht Uithoorn, Mijdrecht en Vinkeveen

Sinterklaas slaat ook dit jaar de 0297-regio niet over! Voordat hij in het Zuid-Hollandse Gorinchem arriveerde bracht hij eerst een bezoek aan Uithoorn waar hij met de boot aan kwam.  Even na lunchtijd bracht de Sint een bezoek aan Mijdrecht. De intocht in was ondanks de vele regen toch een succes. De Sint kwam … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: