001 - Escaperoom aglemeen

Uithoornse Sinterklaasfilm: Pepernoten Paniek


Geplaatst op: 19 november 2023

De Sinterklaasaktie Uithoorn is een groot bergrip in Uithoorn en omstreken. Al jaren verzorgen zij met ruim 200 vrijwilligers de intochten in Uithoorn, De Kwakel, Vinkeveen en sinds kort ook Mijdrecht. Naast de intochten komen zij bij tientallen bedrijven uit de regio, honderden huizen en diverse sportvereniging over de vloer om een fantastische sinterklaasfeest te bezorgen. 

Dit jaar presenteren zij ook met trots de film “Pepernoten Paniek”. Een kort film die mede mogelijk gemaakt is door Ondernemersfonds Uithoorn. De gehele productie van de film is verzorgd door Mexsedia en Official Aftermovie.  De Sint en de Pieten van de Sinterklaasaktie Uithoorn spelen natuurlijk weer een belangrijke rol in de film. Daarnaast waren er vrijwilligers die er voor zorgde dat alles achter de schermen goed geregeld was. 


Laatst bewerkt op: 19 november 2023 10:39

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Uithoornse Sinterklaasfilm: Pepernoten Paniek

De Sinterklaasaktie Uithoorn is een groot bergrip in Uithoorn en omstreken. Al jaren verzorgen zij met ruim 200 vrijwilligers de intochten in Uithoorn, De Kwakel, Vinkeveen en sinds kort ook Mijdrecht. Naast de intochten komen zij bij tientallen bedrijven uit de regio, honderden huizen en diverse sportvereniging over de vloer om een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: