De Baat (2e)
Funda-vondst: dit is sinds deze week het duurste huis op Funda

Funda-vondst: dit is sinds deze week het duurste huis op Funda


Geplaatst op: 19 november 2023

Funda-fans en stiekeme gluurders opgelet: er staat een nieuw pareltje te koop waar je je fantasie helemaal op los kunt laten. De gigantische villa, gelegen in Vinkeveen, is momenteel de duurste woning die te koop wordt aangeboden op Funda. Zoals te verwachten heeft dit huis qua ruimte en voorzieningen vrijwel alles wat je hart begeert.

Tekst: RTL Nieuws

Dit 'optrekje' wordt door de makelaar – die zich puur op luxury real estate richt – een “James Bond style villa” genoemd, en dat is duidelijk terug te zien als je binnen een kijkje neemt. Van buitenaf trekt deze woning namelijk al flink de aandacht met de paarse spotlights en imposante uitstraling. Ook de grootte van de woning liegt er niet om: de villa beschikt over maar liefst 1.100 m² aan woonoppervlak, op een perceel van bijna 10.000 m² grond.

092-2160_1700387611.jpeg

En van die flinke ruimte is goed gebruik gemaakt: de nieuwe koper krijgt namelijk 8 slaapkamers, 7 natuurstenen badkamers, een privé-kantoor en een conferenceroom. Als klap op de vuurpijl is er een heuse ‘master-floor’ met de allure van een Presidential Suite. We horen je denken: “Veel te veel traplopen”. Nee hoor, de ruimtes zijn allemaal te bereiken met een lift!

Voor de echte levensgenieters

In dit huis zijn kosten noch moeite gespaard om er iets luxueus van te maken, en ontspannen kun je er zeker. Zo is er een eigen fitnessruimte en een privé-wellness met twee verwarmde jacuzzi’s aanwezig. Houd je liever van een frisse ochtendduik? In deze villa kun je van het binnenzwembad met aquarium naar buiten zwemmen via het met binnen verbonden buitenbad. Als je meer bent van het feesten, wees dan niet getreurd. Het pand beschikt namelijk ook over een eigen nachtclub.

screenshot-2023-11-17-at-16-33-27_1700387607.jpeg

Buiten is net zo indrukwekkend. Een boothuis met gastenverblijf, een privé-strand met beachhouse en een dakterras dat groot genoeg is om een feestje te geven. Waarom een tuin als je een heel landgoed kunt hebben? Oh, en voor iedereen die auto's te veel heeft: je kan er ongeveer 30 kwijt in de inpandige garage.

Iets voor jou?

Is dit jouw ultieme droomhuis? Dan moet je wel even diep in de buidel tasten, want deze Vinkeveense VIP Villa is voor €19.000.000 van jou! Nieuwsgierig naar de rest van de woning? Bekijk hier de Funda-pagina voor meer informatie en foto's van onder andere een indrukwekkende champagnekast, de imposante wenteltrap en de enorme keuken. 

Foto's: Funda - Christie's International Real Estate


Laatst bewerkt op: 19 november 2023 11:28

Bron: RTL Nieuws

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Funda-vondst: dit is sinds deze week het duurste huis op Funda

Funda-fans en stiekeme gluurders opgelet: er staat een nieuw pareltje te koop waar je je fantasie helemaal op los kunt laten. De gigantische villa, gelegen in Vinkeveen, is momenteel de duurste woning die te koop wordt aangeboden op Funda. Zoals te verwachten heeft dit huis qua ruimte en voorzieningen vrijwel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: