001 -Family

Het verzorgen van ‘leen’ dieren


Geplaatst op: 20 juni 2011

Tijdens de zomervakantie van 11 juli t/m 22 augustus is NME-centrum De Woudreus gesloten.
Wij zijn weer op zoek naar kinderen die het leuk vinden om tijdens de vakantie voor één of twee van onze dieren te zorgen. Het kan voor 1 of 2 weken, maar als je bijvoorbeeld zelf niet op vakantie gaat mag een dier ook zes weken bij jou logeren. We hebben cavia's, konijnen, muizen, wandelende takken en woestijnratten.
De bedoeling is dat je eerst aan je papa of mama vraagt of ze het goed vinden dat er een dier bij jullie thuis komt logeren. Mag het, dan bel je het NME-centrum (0297-273692) om een afspraak te maken. Je kunt ook op woensdagmiddag langs komen, tussen 13.30 uur en 16.30 uur, om het lenen te regelen. Ons adres is NME-centrum De Woudreus, Pieter Joostenlaan 28a, 3648 XR Wilnis.
Je hoeft alleen maar voor het dier te zorgen (eten en drinken geven en lekker knuffelen). Wij geven alles mee wat het dier nodig heeft (de kooi, het voer, zaagsel, hooi, ...).

Heb je altijd al een huisdier willen hebben? Of wil je graag weten hoe het is om een huisdier te verzorgen? Dan is het lenen van een dier een goede manier om te kijken of dat ook echt bevalt. Dus... grijp je kans.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Het verzorgen van ‘leen’ dieren

Tijdens de zomervakantie van 11 juli t/m 22 augustus is NME-centrum De Woudreus gesloten.Wij zijn weer op zoek naar kinderen die het leuk vinden om tijdens de vakantie voor één of twee van onze dieren te zorgen. Het kan voor 1 of 2 weken, maar als je bijvoorbeeld zelf niet … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: