Atlantis E2 wint met grote cijfers

Geplaatst op: 20 november 2023

Op zaterdag 18 november speelde Atlantis E2 thuis tegen Tweemaal Zes E2 uit Maartensdijk. Onder toeziend oog van de coaches Lotte en Kim begonnen Elle, Danita, Pim, Joëlle en Tobias aan de wedstrijd. Na een vliegende start, waarbij in het eerste kwart binnen 2 minuten de 1-0 werd gescoord en in de 4e minuut de 2-0, bleef daarna het lange tijd rustig. In het tweede kwart kregen beide teams over en weer kansen, maar wist Atlantis E2 de stand naar 3-0 te brengen. De pauze deed Atlantis E2 goed, want ze wisten nu steeds vaker de korf te vinden. De snelle combinaties en passes zorgden ervoor dat de stand uitliep naar 7-0. De tegenstander kreeg ook een aantal mooie kansen en uiteindelijk wisten ze van de nul af te komen en werd het 7-1. Atlantis bleef goed samen spelen en aan het einde van het derde kwart stond het 8-1. Na een kleine pauze ging Atlantis E2 vol het laatste kwart in en bracht na de vele kansen de eindstand op 16-1, waarbij iedereen heeft gescoord. Een mooie uitslag door goede coaching en goed samenspel.

Op zaterdag 18 november speelde Atlantis E2 thuis tegen Tweemaal Zes E2 uit Maartensdijk. Onder toeziend oog van de coaches Lotte en Kim begonnen Elle, Danita, Pim, Joëlle en Tobias aan de wedstrijd. Na een vliegende start, waarbij in het eerste kwart binnen 2 minuten de 1-0 werd gescoord en … Lees meer »