001 - Tuimarkt
Atlantis schittert en overtuigd in Nieuw-Vennep

Atlantis schittert en overtuigd in Nieuw-Vennep


Geplaatst op: 20 november 2023

Op de avond van 18 november schitterde het door Van Walraven gesponsorde Atlantis in zijn eerste uitwedstrijd van het seizoen in de zaal. Om 19:00 stond Atlantis klaar voor een krachtmeting met het team van KIOS uit Nieuw-Vennep. Vanaf het eerste fluitsignaal liet Atlantis zien waar het toe in staat was. Een vroege voorsprong van 1-3 werd snel uitgebreid naar een indrukwekkende 2-6. De Mijdrechtenaren waren vastberaden deze voorsprong vast te houden en voort te bouwen op hun vroege succes.

De spanning bereikte een hoogtepunt aan het einde van de eerste helft, toen KIOS zich terugvocht en de ruststand vaststelde op 9-11, nog steeds in het voordeel van Atlantis. Een korte adempauze in de kleedkamer bood de gelegenheid voor strategische aanpassingen en peptalks van de coach.

Met een scherp startsein voor de tweede helft liet Atlantis zien dat het niet van plan was de leiding af te staan en bouwde de voorsprong uit naar een stand van 10-14. Vanaf dit moment was er telkens een gat van 3 á 4 goals in het voordeel van Atlantis.

Hierop volgde ook de slotfase, waarin KIOS zichzelf wist terug te knokken tot 2 punten verschil. De supporters werden op het puntje van hun stoel gezet, maar Atlantis hield stand. In de laatste seconden van de wedstrijd werd de eindstand bepaald op 18-22, waarmee Atlantis de eerste verdiende punten van het zaalseizoen binnenhaalde.

Volgende week staat weer een thuiswedstrijd op het programma, ditmaal tegen HKV/Ons Eibernest. De wedstrijd zal gespeeld worden om 17:30. Zien wij jullie daar?


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis schittert en overtuigd in Nieuw-Vennep

Op de avond van 18 november schitterde het door Van Walraven gesponsorde Atlantis in zijn eerste uitwedstrijd van het seizoen in de zaal. Om 19:00 stond Atlantis klaar voor een krachtmeting met het team van KIOS uit Nieuw-Vennep. Vanaf het eerste fluitsignaal liet Atlantis zien waar het toe in staat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: