001 - Hema
Rondeveners Niek en Jasper organiseren collecteweek Stichting Opkikker

Rondeveners Niek en Jasper organiseren collecteweek Stichting Opkikker


Geplaatst op: 21 november 2023

Stichting Opkikker verzorgt al sinds 1995 Opkikkerdagen voor gezinnen met een ziek gezinslid. Ieder jaar worden ongeveer 2000 nieuwe gezinnen een dag in het zonnetje gezet tijdens een Opkikkerdag. Vooraf wordt er geïnformeerd naar de wensen van het zieke gezinslid en daar wordt een mooi programma voor samengesteld. Dit kan zijn omgetoverd worden tot prinses of brandweerman, draaien als een echte DJ of je mee gaan met een Porsche, speedboot of helikopter. De dagen worden veelal georganiseerd op Center Parcs de Eemhof.

Omdat Stichting Opkikker geen overheidssubsidie krijgt, worden er regelmatig acties gehouden om geld in te zamelen voor de Opkikkerdagen.

Niek de Jong uit Mijdrecht en Jasper Eigenhuis uit Amstelhoek hebben zelf ook een Opkikkerdag beleefd en zijn daarna Opkikker Ambassadeur geworden. Nu hebben ze een collecteweek georganiseerd voor gemeente de Ronde Venen, in de week van maandag 20 tot en met zaterdag 25 november. Samen met Cayden, Mila, Liv en Vanity zullen ze verschillende wijken aandoen in gemeente de Ronde Venen. Mochten ze nu niet bij u zijn langs geweest en wilt u toch doneren, klilk dan hier. Op www.Opkikker.nl kunt u in de shop producten kopen, waardoor u ook de Opkikkerdagen mede mogelijk maakt.

 


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rondeveners Niek en Jasper organiseren collecteweek Stichting Opkikker

Stichting Opkikker verzorgt al sinds 1995 Opkikkerdagen voor gezinnen met een ziek gezinslid. Ieder jaar worden ongeveer 2000 nieuwe gezinnen een dag in het zonnetje gezet tijdens een Opkikkerdag. Vooraf wordt er geïnformeerd naar de wensen van het zieke gezinslid en daar wordt een mooi programma voor samengesteld. Dit kan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: