001 - Hema
Sinterklaas blij om de kinderen van Wilnis weer te zien

Sinterklaas blij om de kinderen van Wilnis weer te zien


Geplaatst op: 21 november 2023

Na aankomst in Gorkum ging de Sint naar Wilnis maar de pieten waren hem kwijtgeraakt! Met behulp van de kinderen werd de Sint gevonden in de brandweerkazerne. Onder leiding van muziekkorps Triviant en een heleboel kinderen werden de Sint en zijn pieten in de brandweerauto naar het dorp gebracht waar zij ontvangen werden door Burgemeester Divendal.
De pieten wisten er ondanks het slechte weer een geweldig feest van te maken. De brandweer bracht ze na afloop naar Eiland van Hein waar de Sint kon uitrusten van zijn vermoeiende reis naar Nederland. 


Zondagmorgen vroeg vertrok hij naar de pakjesboot waar de pieten de hele nacht hadden gewerkt. ’s Middags kwamen zij nog even gedag zeggen op Eiland van Hein. Omdat de pakjesboot niet door de Heinoomsvaart past kwamen de zij met kayaks en een supersnelle speedboot aan!
Op het Eiland van Hein kregen de pieten een pietentraining van kinderen. Krachttraining en pakjes werpen, de sint gaat de komende weken met veel vertrouwen tegemoet. ‘’Indrukwekkend en bijzonder knap gedaan’’ was zijn reactie op de drie spetterende dance-acts van Enjoy’s Dance. In volle vaart vertrokken Sinterklaas en de pieten weer naar de pakjesboot, ze komen volgend jaar graag terug naar Wilnis riepen ze de kinderen toe!

 
Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sinterklaas blij om de kinderen van Wilnis weer te zien

Na aankomst in Gorkum ging de Sint naar Wilnis maar de pieten waren hem kwijtgeraakt! Met behulp van de kinderen werd de Sint gevonden in de brandweerkazerne. Onder leiding van muziekkorps Triviant en een heleboel kinderen werden de Sint en zijn pieten in de brandweerauto naar het dorp gebracht waar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: