001 -Family

Vlinderbos winnaar van spandoekwedstrijd tijdens Avondvierdaagse Mijdrecht-Wilnis


Geplaatst op: 20 juni 2011

Tijdens de spandoek wedstrijd, die in het kader van de 40e editie van de Avondvierdaagse Mijdrecht-Wilnis vorige week is gehouden, is de Jenaplanschool Vlinderbos als winnaar uit de bus gekomen.
De jury bestaande uit de Burgemeester, collegeleden, vertegenwoordigers van de KNBLO-NL wandelsportorganisatie en de Avondvierdaagse Mijdrecht-Wilnis waren het er unaniem over eens, dat het spandoek van Vlinderbos de mooiste was.
De voorsprong was echter klein want ook de spandoeken van OBS Molenland (2e plaats) en de Hoflandschool (3e plaats) lagen maar enkele punten achter.

Tijdens de 40e avondvierdaagse met 1775 deelnemers was het al dagen onrustig in de diverse groepen en werd er achter de schermen en op scholen hard gewerkt. Op de avonden zelf was de sfeer en het wandelweer bijzonder goed,alleen op donderdag aan het einde van de 10 km route en vrijdag bij de start van de 10 km gooide een paar forse regenbuien wat roet in het eten.

Afgezien van de enkele pleister op een blaar en een enkele schaafwond op de knie, die door de vakkundige EHBO-ers snel werden verzorgd, is de avondvierdaagse perfect verlopen. Dit is mede dankzij de inzet van ervaren en goed opgeleidde verkeersregelaars, die het verkeer rondom de groepen wandelaars in goede banen hebben geleid.

Het defilé op vrijdagavond was feestelijker dan normaal vanwege de aanwezigheid van twee extra "politie agenten", die door de organisatie en het straattheater festival alvast vervroegd waren ingevlogen en die alles in goede banen probeerde te leiden. Dankzij Koopcentrum Mijdrecht zorgde spreekstalmeester Hans voor een humoristisch maar duidelijk verhaal, over wie er langskwam en met hoeveel deelnemers deze groep meegedaan had. Tevens was er ook extra muziek op het raadhuisplein voordat de stoet het dorp inkwam.
Een en ander creëerde weer een gezellige drukte in het centrum van Mijdrecht. Een afvaardiging van het college van B&W van De Ronde Venen, samen met vertegenwoordigers van de landelijke KNBLO- NL Wandelsportorganisatie en natuurlijk de lokale vereniging waren present om de wandelaars op het raadhuisplein binnen te halen. De wandelaars werden onderweg muzikaal gesteund door Triviant, VIOS en de Abcouder Harmonie. De grootste groepen deelnemers waren dit jaar, zowel voor de Vlinderbos als de Fontein met allebei 179 deelnemers. Zij werden op de voet gevolgd door 3=Cool en Hoflandschool met 154 en 147 wandelaars.

Dankzij de aanwezigheid van Midpoint is de avondvierdaagse de komende tijd ook nog te beleven via de lokale TV en meer dan 250 foto's van het gehele evenement en meer informatie zijn te vinden op www.avondvierdaagse-mijdrecht-wilnis.nl.
Volgend jaar vindt 41e Avondvierdaagse Mijdrecht-Wilnis plaats van 12 t/m 15 juni.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vlinderbos winnaar van spandoekwedstrijd tijdens Avondvierdaagse Mijdrecht-Wilnis

Tijdens de spandoek wedstrijd, die in het kader van de 40e editie van de Avondvierdaagse Mijdrecht-Wilnis vorige week is gehouden, is de Jenaplanschool Vlinderbos als winnaar uit de bus gekomen.De jury bestaande uit de Burgemeester, collegeleden, vertegenwoordigers van de KNBLO-NL wandelsportorganisatie en de Avondvierdaagse Mijdrecht-Wilnis waren het er unaniem over … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: