Atlantis 2 pakt punten

Geplaatst op: 27 november 2023

Voor het door van Walraven gesponsorde Atlantis 2 stond afgelopen zaterdag een thuiswedstrijd tegen HKV/Ons Eibernest uit Den Haag op het programma.

Na afgelopen week helaas verloren te hebben, was het team erop gebrand dit keer de punten in Mijdrecht te houden, om zo aansluiting te houden in de bovenste regionen van de poule.

Vanaf het eerste fluitsignaal liet Atlantis zien waarvoor ze waren gekomen. De aanval bestaande uit; Kim, Lisanne, Jelle en Davey begon sterk en wist al snel een voorsprong uit de bouwen, mede doordat er aan de overkant scherp werd begonnen in de verdediging door Lotte, Joy, Jelmer en Sander. Er werden gedurende de eerste helft goede aanvallen opgezet, waardoor het team goed onder de druk van de tegenstander wist uit te spelen. Hierdoor werd de voorsprong uitgebreid naar een 17-4 ruststand.

In de rust werd door coach Peter meegegeven de tweede helft in deze lijn door te zetten, goed te blijven communiceren en niet mee te gaan in het spel, maar ook de soms pittige uitingen van de tegenstander.

Helaas werd de sterke lijn niet doorgezet zoals verwacht, Atlantis kwam de tweede helft minder goed tot scoren en er ontbrak zo nu en dan scherpte in de verdediging. Door de grote voorsprong was het helaas al een te grote opgave voor HKV om het nog spannend te maken. Hierdoor werd de wedstrijd toch zonder grote moeite uitgespeeld met een eindstand van 23-15. Atlantis is na het binnenhalen van de wederom belangrijke punten gemotiveerd om het goede spel van de eerste helft de komende wedstrijden vast te houden.

Komende week staat de wedstrijd tegen Nova op het programma. Deze zal worden gespeeld in De Bilt om 14:45 uur. Wij hopen jullie daar allemaal weer te zien!

Voor het door van Walraven gesponsorde Atlantis 2 stond afgelopen zaterdag een thuiswedstrijd tegen HKV/Ons Eibernest uit Den Haag op het programma. Na afgelopen week helaas verloren te hebben, was het team erop gebrand dit keer de punten in Mijdrecht te houden, om zo aansluiting te houden in de bovenste … Lees meer »