Atlantis verliest in slotseconden

Geplaatst op: 28 november 2023

De bal, gesponsord door Schuurman, werd uitgenomen en de eerste helft begon met een sterke energie van beide zijden. Atlantis kwam vastberaden het veld op en zette een paar sterke aanvallen op. Echter, HKV toonde hun vasthoudendheid en beende het tempo van Atlantis bij. Het spel golfde heen en weer met mooie doelpunten. Atlantis gaf alles wat ze hadden en probeerde de tegenstander kort te houden en zocht constant naar de juiste opening.

De eerste helft was gelijkopgaand en eindigde met een minimale achterstand voor Atlantis. Met een ruststand van 11-12 wist Atlantis dat ze in de tweede helft alles op alles moesten zetten.

De tweede helft probeerde Atlantis terug te vechten met alles wat ze hadden, het was een nek-aan-nek race waarbij elke score van groot belang was. De laatse minuten naderde en de spanning steeg in sporthal De Phoenix. Beide ploegen deden hun uiterste best om van die gelijke stand af te komen. En daar was het, net voor het eindsignaal wist HKV te scoren. Ondanks de ongelooflijke inspanningen van Atlantis, kantelde de stand toch in het voordeel van HKV/Ons Eibernest. Eindstand 21-22.

Atlantis zal ongetwtijfeld terugkomen met nog meer vastberadenheid voor de volgende uitdaging die volgende week Nova zal heten. Deze wedstrijd vind plaats op 2 december om 16:15 in De Bilt. Komen jullie ons daar naar de overwinning juichen?

Op 25 november speelde het door Van Walraven gesponsorde Atlantis een thuiswedstrijd tegen HKV/Ons Eibernest 1. Na de overwinning van de week ervoor was Atlantis vastberaden deze vorm vast te houden tijdens deze 2e thuiswedstrijd. De bal, gesponsord door Schuurman, werd uitgenomen en de eerste helft begon met een sterke … Lees meer »