001 -Family
Nieuwe hoofdsponsor De Vinken

Nieuwe hoofdsponsor De Vinken


Geplaatst op: 28 november 2023

De Vinken heeft in Koeleman Elektro een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Het elektrotechnisch bedrijf is zichtbaar op de wedstrijd- en inschietshirts van het eerste achttal. Tevens staan er reclameborden en een vlag langs het veld alsook een advertentie in het clubblad. Zaterdag 25 november tekende eigenaar Peter Koeleman voor de thuiswedstrijd van De Vinken 1 officieel het contract.

Koeleman Elektro is geen onbekende binnen de vereniging. Peter Koeleman is al vele jaren als speler verbonden aan de club. Hij zegt hierover: “We sponsoren De Vinken, omdat we de vereniging een warm hart toedragen. Wat deze vereniging zo bijzonder maakt, is de gezellige, gemoedelijke en familiaire sfeer. Het voelt als een hechte gemeenschap waarin iedereen welkom is.”

Het oorspronkelijk Vinkeveense bedrijf is sinds 2008 gevestigd aan de Genieweg in Mijdrecht. De winkel en het installatiebureau zijn gespecialiseerd in verlichting, data-installaties, beveiligingssystemen en vooral ook de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van smart homes. In de winkel vindt men alle elektronica voor in huis: van televisies tot koffiemachines, van koelkasten tot vaatwassers.

“Persoonlijk loop ik al meer dan dertig jaar met veel plezier rond bij de club, waar ook mijn familie en vrienden actief zijn”, aldus Peter. “Het korfbalspel is leuk om te doen. Ons bedrijf heeft De Vinken al lange tijd op verschillende manieren gesponsord en hoofdsponsor worden, is voor ons een mooie kans om extra bij te dragen aan deze leuke vereniging.”

Helaas moest De Vinken onder toeziend oog van de kersverse hoofdsponsor de wedstrijdpunten aan de tegenstander laten. Het gewiekste Sporting Trigon uit Leiden was met 12-19 te sterk voor de Vinkeveense korfballers.


Laatst bewerkt op: 27 november 2023 08:32

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe hoofdsponsor De Vinken

De Vinken heeft in Koeleman Elektro een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Het elektrotechnisch bedrijf is zichtbaar op de wedstrijd- en inschietshirts van het eerste achttal. Tevens staan er reclameborden en een vlag langs het veld alsook een advertentie in het clubblad. Zaterdag 25 november tekende eigenaar Peter Koeleman voor de thuiswedstrijd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: