001 - Escaperoom aglemeen

VIOS blijft gaan


Geplaatst op: 20 juni 2011

Op 18 juni deden de majorettes en minirettes met succes mee aan het concours voor pelotons en teams in de Veluwehal in Barneveld. Verder maakt VIOS ook dit jaar een rondje door verschillende wijken. Op 30 juni worden Wickelhof en Twistvlied met een bezoek vereerd. Direct na de zomervakantie beginnen ook de repetities en diverse opleidingen weer. Én..., er is nog plek voor majorettes, slagwerkers, blazers, dweilers en bij de gratis MusicKidz lessen. Nu is het moment om je aan te melden.

Majorette wedstrijden
Op 18 juni deden de majorettes en minirettes met succes mee aan het concours voor pelotons en teams in de Veluwehal in Barneveld. Eerst het majorettepeloton en later op de dag de minirettes. De majorettemeiden werden met 70,2 punten eerste en plaatsten zich daarmee voor het Nederland Kampioenschap. De minirettes oogsten veel waardering met hun Efteling show. Met ruim 65 punten kwamen ook zij, maar dan als derde, op het erepodium.

VIOS neemt weer de wijk
Op 30 juni marcheert de Show- & Marchingband door de straten van de wijken Wickelhof en Twistvlied met een grote finale op het grasveld bij de Taling. VIOS vertrekt om 19:00 uur vanaf clubgebouw De Notenkraker aan de Windmolen om uiteindelijk via de wijken om 20:00 uur op het grasveld bij de Taling de U2 taptoeshow op te voeren. Van daar marcheert de band weer terug naar het thuishonk. En vast voor in de agenda... Op 25 augustus doet de Show- & Marchingband Hofland-Noord aan en op 22 september is er een vergelijkbare rondgang door de wijk Molenland.

MusicKidz
In september gaan ook de MusicKidz weer van start. Sinds een aantal jaren is het voor alle kinderen mogelijk om een gratis muziekopleiding te volgen bij muziekvereniging VIOS. De vereniging heeft een totaalpakket samengesteld waarbij de kinderen in een half jaar tijd een goed beeld krijgen van muziek maken, noten lezen, instrumenten bespelen, etc.
VIOS MusicKidz is gratis voor alle kinderen.
Alle kinderen in de leeftijd vanaf 7 jaar, basisschool groep 3 en 4, kunnen MusicKidz worden. De keuze is op deze jonge kinderen gevallen omdat zij veelal op deze leeftijd hun zwemdiploma's op zak hebben en een andere sport of activiteit kunnen gaan volgen.
VIOS vindt het belangrijk om kinderen te laten beleven hoe leuk het is om muziek te maken. Niet in het minst door onze eigen jeugd uit de Show- & Marchingband bij verschillende lessen te laten helpen.
Voor informatie over en aanmelden voor MusicKidz kun je terecht bij Kees Posdijk. Hij is bereikbaar via telefoonnummer (06) 51348872. Mailen kan ook naar pr@vios-mijdrecht.nl.

Majorettes, blazers en slagwerkers
Ook de andere opleidingen starten weer na de vakantie. Voor sousafoon, bariton, trombone, trompet, saxofoon, dwarsfluit en slagwerk. Voor informatie of aanmelden kun je terecht bij Ingrid de Boer (0297) 282856 en Karin Schrama (0297) 250510.
Voor informatie over en aanmelden voor de majoretteopleiding kun je het beste even met Chantal de Groot op het nummer (0297) 272862 bellen.
Voor informatie kun je ook terecht op de vernieuwde website www.vios-mijdrecht.nl.

Dweilorkest DORST
Muzikanten hebben de naam altijd dorst te hebben! Daar hebben ze bij VIOS iets op gevonden. Het is ook mogelijk je muzikale ‘dorst te lessen' in het dweilorkest. DORST brengt met feestelijke muziek sfeer tijdens het carnaval, bij bruiloften, jubilea, (voetbal)wedstrijden, etc. Daarnaast bezoeken zij ook de diverse dweilorkestenfestivals.
Ook DORST kan nog best wat uitbreiding van de bezetting gebruiken. Dus speel je sousafoon, bariton, trombone, trompet of saxofoon of ben je slagwerker? Neem dan eens contact op met Gerrit van Vliet op nummer (06) 21525558 en kijk voor meer informatie op www.dweilorkest-dorst.nl.

VIOS blijft gaan. Grijp je kans en ga met ze mee.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VIOS blijft gaan

Op 18 juni deden de majorettes en minirettes met succes mee aan het concours voor pelotons en teams in de Veluwehal in Barneveld. Verder maakt VIOS ook dit jaar een rondje door verschillende wijken. Op 30 juni worden Wickelhof en Twistvlied met een bezoek vereerd. Direct na de zomervakantie beginnen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: