001 -Family
Rollatorspreekuur woensdag 13 december

Rollatorspreekuur woensdag 13 december


Geplaatst op: 28 november 2023

Op woensdag 13 december van 10.00 tot 11.00 uur organiseert Tympaan De Baat een rollatorspreekuur in het Zonnehuis Zuiderhof in Vinkeveen. Inwoners met een rollator kunnen gratis hun rollator laten controleren door deskundige vrijwilligers en eventueel opnieuw laten afstellen.

Jaarlijks worden veel ouderen behandeld op de spoedeisende hulp en vaak is een rollator betrokken bij deze ongevallen. Het is dus aan te raden je rollator veilig af te stellen.

Ben je niet in de gelegenheid om naar het rollatorspreekuur te komen en heb je hulp nodig? Neem dan contact op met onze rollatorservice aan huis. Tympaan De Baat is bereikbaar op 0297- 230 280 of via e-mail: info@stdb.nl


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rollatorspreekuur woensdag 13 december

Op woensdag 13 december van 10.00 tot 11.00 uur organiseert Tympaan De Baat een rollatorspreekuur in het Zonnehuis Zuiderhof in Vinkeveen. Inwoners met een rollator kunnen gratis hun rollator laten controleren door deskundige vrijwilligers en eventueel opnieuw laten afstellen. Jaarlijks worden veel ouderen behandeld op de spoedeisende hulp en vaak … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: