001 - Escaperoom aglemeen
Gerard Vrijwilliger van het Jaar op Eiland van Hein!

Gerard Vrijwilliger van het Jaar op Eiland van Hein!


Geplaatst op: 28 november 2023

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor stichtingen en verenigingen. Zonder hen hebben zij in veel gevallen geen bestaansrecht.

Stichting van Hein heeft inmiddels meer dan 25 vrijwilligers die in meer en mindere mate het verschil maken. Zij richten werkgroepen op en organiseren activiteiten voor jong en oud, met- of zonder beperking. Het laatste voorbeeld is de Sinterklaasintocht Wilnis in samenwerking met Wilnis Doet.

Gerard van Wijk meldde zich in mei van dit jaar bij ons aan met Samantha. Zij zijn sindsdien medeverantwoordelijk voor het groenonderhoud op het recreatieterrein. Gerard is daarnaast onze verkeersregelaar en helpt met de op- en afbouw van activiteiten. Naast deze lokale held willen we alle vrijwilligers op Eiland van Hein enorm bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Zonder jullie waren we nooit zover gekomen, het succes komt tot stand dankzij jullie! 

Afgelopen vrijdag werd Gerard in het zonnetje gezet tijdens Heins teamuitje bij Bowling Mijdrecht met 15 collega’s.

Wil je ook lokaal iets betekenen? Meldt je aan bij steunpuntvrijwilligerswerk.nl of samantha@eilandvanhein.nl als je dit op Eiland van Hein wilt doen.
Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gerard Vrijwilliger van het Jaar op Eiland van Hein!

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor stichtingen en verenigingen. Zonder hen hebben zij in veel gevallen geen bestaansrecht. Stichting van Hein heeft inmiddels meer dan 25 vrijwilligers die in meer en mindere mate het verschil maken. Zij richten werkgroepen op en organiseren activiteiten voor jong en oud, met- of zonder beperking. Het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: