001 -Family
Succesvolle inloopbijeenkomst De Maricken II

Succesvolle inloopbijeenkomst De Maricken II


Geplaatst op: 1 december 2023

De inloopbijeenkomst voor De Maricken II op 28 november trok veel belangstelling. Meer dan 300 geïnte-resseerden bezochten deze bijeenkomst, georganiseerd door de gemeente samen met BPD en Blauw-hoed. De raadszaal in het gemeentehuis werd voor deze gelegenheid grotendeels leeggehaald, zodat de er voldoende ruimte was om de grote informatiepanelen te bekijken en in gesprek te gaan met elkaar. De panelen - die over de zaal verspreid stonden - boden een goede vooruitblik op de nieuwe woonwijk. 

De Maricken II

In deze wijk komen ongeveer 600 – 650 woningen, waarvan 30% bestemd is voor sociale huurwoningen, 15% voor middeldure huurwoningen en 5% voor betaalbare koopwoningen.

Bij de ontwikkeling van de woningen in De Maricken II besteden de ontwikkelaars aandacht aan de be-hoeften van starters, jonge gezinnen en senioren. Er wordt gestreefd naar een gevarieerd woningaanbod dat aansluit bij de levensfasen en woonvoorkeuren van deze doelgroepen. Het bijzondere aan deze wijk is dat deze veel water en groen bevat.

Voorlopige Planning

April - juni 2024 : Bestemmingsplan ter inzage
April - juni 2025 : Start verkoop woningen
Juli - september 2025 : Start bouw
Oktober - december 2026 : Oplevering eerste woningen


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Succesvolle inloopbijeenkomst De Maricken II

De inloopbijeenkomst voor De Maricken II op 28 november trok veel belangstelling. Meer dan 300 geïnte-resseerden bezochten deze bijeenkomst, georganiseerd door de gemeente samen met BPD en Blauw-hoed. De raadszaal in het gemeentehuis werd voor deze gelegenheid grotendeels leeggehaald, zodat de er voldoende ruimte was om de grote informatiepanelen te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: