001 -Family
Voordelige telefoon reparatie een hele duurzame keuze

Voordelige telefoon reparatie een hele duurzame keuze


Geplaatst op: 30 november 2023

Steeds meer Nederlanders kiezen voor een telefoon reparatie bij ThePhoneLab Gelderlandplein in Amsterdam, als alternatief voor het vervangen van een kapot toestel. De afgelopen jaren zijn de nieuwste modellen telefoons van Samsung en bijvoorbeeld Apple steeds duurder geworden; het basismodel kost al bijna duizend euro. Het maakt dat het financieel zeer onaantrekkelijk is om iedere twee jaar, na de aflossing van een toestel, voor het nieuwste model te kiezen. Daar komt bij dat vaak gesproken wordt over de consumptiemaatschappij waarin we leven. We kopen liever een nieuw product, dan dat we bestaande kapotte producten (laten) herstellen. Ook kopen we steeds meer, waarbij het meer dan eens om goedkope producten van lage kwaliteit gaat. In dit artikel lees je meer over het nut van een reparatie bij een partij als Thephonelab.nl

Verschillende onderdelen van telefoons vervangbaar

Hoewel het aan de buitenzijde van een iPhone of bijvoorbeeld Samsung smartphone wellicht niet direct zo lijkt, zijn veel onderdelen van deze apparaten te vervangen. Denk bijvoorbeeld aan het vernieuwen van het scherm, wanneer het toestel op de grond is gevallen. Of denk aan het vervangen van de oplaadconnector aan de onderzijde, als het toestel niet meer op te laden lijkt te zijn. Kijk zelf ook eens op de website van een lokale reparateur, om te zien welke reparaties deze aan telefoons uitvoert. Je kunt de reparaties per type telefoon bekijken.

Zwakke accu een van de grootste ergernissen

Een van de voornaamste redenen om voor een nieuwe telefoon te kiezen is een zwakke accu. Denk aan een telefoon die al gedurende de dag moet worden opgeladen, omdat deze het eind van de avond anders niet haalt. Het behoort tot de grootste ergernissen van veel consumenten. Door de accu te vervangen gaat het toestel weer meerdere jaren mee. Een dergelijke reparatie is snel uit te voeren (binnen dertig minuten) en daarbij veel goedkoper dan de aanschaf van een nieuw toestel.

Garantie op gebruikte onderdelen bij een reparatie

Kies voor een lokale reparateur die garantie biedt op de onderdelen die gebruikt worden bij reparaties. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat de reparateur onderdelen met hoge kwaliteit gebruikt, welke origineel zijn. Niets is vervelender dan kort na het laten uitvoeren van een reparatie weer terug te moeten voor een volgende reparatie aan hetzelfde onderdeel. Kijk daarnaast naar eventuele onderzoekskosten die in rekening worden gebracht en kosten voor reparaties die niet uitvoerbaar blijken te zijn achteraf. Er zijn partijen die werken op basis van no cure, no pay.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Voordelige telefoon reparatie een hele duurzame keuze

Steeds meer Nederlanders kiezen voor een telefoon reparatie bij ThePhoneLab Gelderlandplein in Amsterdam, als alternatief voor het vervangen van een kapot toestel. De afgelopen jaren zijn de nieuwste modellen telefoons van Samsung en bijvoorbeeld Apple steeds duurder geworden; het basismodel kost al bijna duizend euro. Het maakt dat het financieel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: