Atlantis 2 komt net te kort

Geplaatst op: 4 december 2023

Atlantis 2 was afgereisd naar Bilthoven en de wedstrijd startte om 14.45. Vanaf het eerste fluitsignaal was er volle strijd op het veld. De aanval van Atlantis bestond uit: Davey, Maarten, Kim en Lisanne. De verdediging die mocht starten waren: Sander, Jelmer, Joy en Lotte. De wedstrijd ging gelijk op. Beide teams wilde zichtbaar winnen, maar dit bleek nog niet zo makkelijk. Zo was de eerste helft ook erg spannend en kon Atlantis zo nu en dan iets scherper zijn. Bij momenten was er een gebrek aan scherpte en werden er kansen gemist. Zo ging Atlantis dan ook de rust in.

In de rust heeft de coach Peter het team aangemoedigd om weer scherp de tweede helft in te gaan en vol voor de winst te gaan. De wedstrijd werd soms wat verhit en het bleef spannend. Bijna teams wisten de korf meerdere keren te vinden. Atlantis 2 bleef strijden tot het eind en heeft geprobeerd elkaar erdoor heen te slepen, maar uiteindelijk kwam het toch te kort. Zo was de eindstand van de wedstrijd 22-18.

Volgende week speelt Atlantis 2 weer thuis en gaan ze er weer alles aan doen om punten te pakken. Op 9 december speelt Atlantis 2 om 15:20 tegen DES 2 in Mijdrecht. Zien we jullie daar?

Deze zaterdag was het weer zover, een nieuwe wedstrijd voor het door Van Walraven gesponsorde Atlantis 2. Vorige week werd er thuis een ruime overwinning geboekt en deze week wilde ze dit graag doorzetten. De wedstrijd werd tegen Nova 2 in Bilthoven gespeeld. Atlantis 2 was afgereisd naar Bilthoven en … Lees meer »