001 -Family
Zoom Workshop Gezinsbalans

Zoom Workshop Gezinsbalans


Geplaatst op: 4 december 2023

De zorg voor je (jonge) gezin combineren met je werk en je sociale leven is vaak een behoorlijke uitdaging. Deze fase wordt vaak als de drukste periode van het leven ervaren. Als ouder dien je namelijk multifunctioneel te zijn en dat zorgt soms voor onrustige momenten voor jezelf én voor je gezin.

In deze zoomworkshop staat de vraag centraal: Hoe houd je in deze hectische fase en periode van het jaar alle ballen in de lucht zonder er zelf aan onderdoor te gaan?

Samen met andere ouders ga je in gesprek over het maken van keuzes en op zoek naar creatieve oplossingen die zorgen voor meer balans in je gezinsleven.

  • Ontdek welke stressmomenten zorgen voor (on)balans in je gezin en leer hoe je invloed kunt uitoefenen op deze momenten.
  • Laat je inspireren door handige en creatieve ideeën van andere ouders, zodat je thuis aan de slag kunt gaan met praktische en effectieve tips die passen bij jouw gezinssituatie.
  • Ontmoet andere ouders en deel je ervaringen.

Ouders voor ouders

Deze zoomworkshop wordt begeleid door Linda van Valkenhoef, moeder van twee kinderen (2013 en 2016). Ze is leiderschapscoach en heeft haar eigen coachpraktijk Inner Compass Coach, waarbij ze dertigers begeleidt in het maken van keuzes voor meer innerlijke rust en zelfvertrouwen. 

Deelname en aanmelding

Deze online workshop vindt op dinsdagavond 12 december plaats van 20:00-21:30 uur. Deelname is gratis na aanmelding via de website derondevenen.ouderslokaal.nl. Voor meer informatie bekijk onze website of mail naar info@ouderslokaal.nl.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zoom Workshop Gezinsbalans

De zorg voor je (jonge) gezin combineren met je werk en je sociale leven is vaak een behoorlijke uitdaging. Deze fase wordt vaak als de drukste periode van het leven ervaren. Als ouder dien je namelijk multifunctioneel te zijn en dat zorgt soms voor onrustige momenten voor jezelf én voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: