Vinkefest 2023

Aanhoudingen voor hinderlijk gedrag in Vinkeveen


Geplaatst op: 19 juni 2011

Vinkeveen - Op zondag 19 juni zagen agenten rond 04:40 uur drie mannen fietsen op de Herenweg. Eén van hen had geen fietsverlichting aan, waarvoor hij gewaarschuwd werd.

Toen hij toch doorfietste zonder licht, kreeg hij een bekeuring en nog een waarschuwing. Even later zagen de agenten hem op de Mijdrechtsedwarsweg weer fietsen zonder licht en bekeurden hem weer. De twee anderen werden hierop heel vervelend en wilden niet weggaan toen hen dat gevorderd werd. Beiden werden aangehouden. Eén van hen, van 22-jaar uit Waverveen, wilde geen identificatie laten zien en werd ook daarvoor aangehouden. Hij verzette zich hiertegen waarop agenten gepast geweld moesten gebruiken.

De ander, van 21 jaar uit Wilnis, was ook vervelend en beledigend en werd ook aangehouden. Beiden zijn meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aanhoudingen voor hinderlijk gedrag in Vinkeveen

Vinkeveen - Op zondag 19 juni zagen agenten rond 04:40 uur drie mannen fietsen op de Herenweg. Eén van hen had geen fietsverlichting aan, waarvoor hij gewaarschuwd werd. Toen hij toch doorfietste zonder licht, kreeg hij een bekeuring en nog een waarschuwing. Even later zagen de agenten hem op de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: