001 -Family
Zwaargewonde bij steekpartij Vinkeveen

Zwaargewonde bij steekpartij Vinkeveen


Geplaatst op: 4 december 2023

In Vinkeveen heeft vanavond een steekincident plaatsgevonden in een parkeergarage aan de Pijlstaartlaan. Daarbij is een persoon zwaargewond geraakt, meldt de politie.

Het incident gebeurde rond 18.40 uur. Uit voorzorg werd een traumahelikopter opgeroepen, maar het is niet bekend of die ook geland is. De politie heeft de omgeving afgezet voor onderzoek. Het slachtoffer is met verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Een fotograaf ter plaatse meldt dat bewoners de garage niet in mogen vanwege het onderzoek.

Via Burgernet is inmiddels een signalement verspreid van de dader. Het gaat om een persoon in zwarte kleding met een pet en capuchon op en met een zwarte sporttas. De politie roept op om de dader niet zelf te benaderen, maar het alarmnummer te bellen.
Laatst bewerkt op: 4 december 2023 20:27

Bron: RTV Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zwaargewonde bij steekpartij Vinkeveen

In Vinkeveen heeft vanavond een steekincident plaatsgevonden in een parkeergarage aan de Pijlstaartlaan. Daarbij is een persoon zwaargewond geraakt, meldt de politie.Het incident gebeurde rond 18.40 uur. Uit voorzorg werd een traumahelikopter opgeroepen, maar het is niet bekend of die ook geland is. De politie heeft de omgeving afgezet voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: