Kios C2 helaas te sterk voor Atlantis C1

Geplaatst op: 11 december 2023

Deze zaterdag was de wedstrijd Atlantis C1 tegen Kios C2 uit Nieuw Vennep. Atlantis kwam als een speer uit de startblokken. Binnen 10 minuten stond er 3-0 op het scorebord. De punten werden gescoord door oa Levi en Bente. Er werd goed overgespeeld en er werden goede aanvallen gecreëerd. Na de 3-0 ging het spel over en weer. Beide teams gingen onnauwkeurig met de bal om. Gelukkig voor Atlantis wist ook Kios de korf niet te vinden. Uiteindelijk scoorde toch ook de tegenpartij het eerste doelpunt. Door slordig verdedigen van Atlantis boog Kios in een razend tempo de achterstand om in een voorsprong van 3-5. Ook na de rust gingen de ballen bij Atlantis er maar niet in en liep de tegenstander steeds verder uit. Levi wist diep in de 2e helft de korf voor de 2e keer te raken, maar Kios bleef ook maar scoren. Vlak voor het eindsignaal zette Luuk de eindstand op het scorebord 5-9. Aankomende zaterdag heeft Atlantis C1 weer een kans en spelen ze thuis tegen Fiks C2.

Deze zaterdag was de wedstrijd Atlantis C1 tegen Kios C2 uit Nieuw Vennep. Atlantis kwam als een speer uit de startblokken. Binnen 10 minuten stond er 3-0 op het scorebord. De punten werden gescoord door oa Levi en Bente. Er werd goed overgespeeld en er werden goede aanvallen gecreëerd. Na … Lees meer »