Atlantis weer niet goed genoeg in eigen huis

Geplaatst op: 12 december 2023

Op zaterdag 9 december stond voor Atlantis 1, gesponsord door Van Walraven, een wedstrijd op het programma tegen DES 1. De wedstrijdbal werd vandaag gesponsord door Escape Mijdrecht. In deze spannende wedstrijd ging het er stevig aan toe. DES 1 opende al snel de score en voegde daar snel een tweede doelpunt aan toe. KV Atlantis 1 liet zich echter niet uit het veld slaan en bracht de thuisploeg terug in de race met een doelpunt. Het was een nek-aan-nek race, waarbij de spelers van beide teams steeds weer de voorsprong van elkaar afnamen. De eerste helft eindigde met een bijna gelijke stand van 9-10, waarbij de teams zich strategisch voorbereidden op een nog intensiever tweede deel van de wedstrijd. Wissels werden ingezet en tactieken aangepast vlak na de rust. KV Atlantis 1 begon sterk aan de tweede helft met 3 doelpunten en bracht de score hiermee naar 12-10. Het was een voortdurend gevecht tussen de teams, maar Atlantis wist goed stand te houden en bleef op voorsprong. Het was een ware uitputtingsslag waarbij de teams elkaar nauwelijks ruimte gaven, maar uiteindelijk wist DES met een aantal opeenvolgende doelpunten een kleine voorsprong te pakken. Het laatste fluitsignaal klonk bij een stand van 23-25 in het voordeel van DES 1. Volgende week staat de laatste wedstrijd van dit jaar gepland. Dit is een uitwedstrijd tegen KZ Danaïden in Leiden. Zien we jullie daar om ons naar de overwinning te juichen?

Laatst bewerkt op: 11 december 2023 07:03

Op zaterdag 9 december stond voor Atlantis 1, gesponsord door Van Walraven, een wedstrijd op het programma tegen DES 1. De wedstrijdbal werd vandaag gesponsord door Escape Mijdrecht. In deze spannende wedstrijd ging het er stevig aan toe. DES 1 opende al snel de score en voegde daar snel een … Lees meer »