Atlantis 2 laat punten liggen na een spannende wedstrijd

Geplaatst op: 10 december 2023

De wedstrijd tussen het door van Walraven gesponsorde Atlantis 2 en DES (D) 2 in sporthal de Phoenix, bood een boeiende en spannende 60 minuten voor zowel de spelers als het publiek. Met DES (D) die in het begin de leiding nam, voelde Atlantis de druk om snel te reageren en gelijk op te gaan in de eerste helft. De eerste helft kenmerkte zich door een afwisseling van doelpunten over en weer, waarbij beide teams vastberaden waren om de controle te behouden.

Bij de rust stonden de ploegen op gelijke hoogte, wat de spanning in de wedstrijd benadrukte. De pauze bood een moment van reflectie, terwijl de toeschouwers in afwachting waren van wat de tweede helft zou brengen. Het scoren ging aan beiden kanten niet gemakkelijk, waarmee de nadruk kwam te liggen op slim en efficiënt spel.

In de tweede helft zette Atlantis hun vastberadenheid voort, maar ondanks hun inspanningen slaagden ze er niet in om een voorsprong te nemen. Met de doelpunten aan beiden zijden bleef de score gelijk oplopen. Atlantis creëerde genoeg kansen en leek aanvallend overtuigd te zijn van de kansen die gecreëerd werden. Echter slaagde de ploeg er niet in om de kansen voldoende af te ronden, om zo de toon in de wedstrijd te kunnen bepalen.

Naarmate de wedstrijd vorderde, bleek DES (D) in staat om in de slotfase uit te lopen. De tegenstanders vergrootten gestaag hun voorsprong en wisten de wedstrijd uiteindelijk te winnen met 13-16. Ondanks het verlies toonde Atlantis doorzettingsvermogen en teamwork, wat werd gewaardeerd door het publiek.

Komende zaterdag speelt Atlantis 2 tegen KZ Danaïden 2 in Leiden, om 15.15 uur in Sportcentrum 1574.

De wedstrijd tussen het door van Walraven gesponsorde Atlantis 2 en DES (D) 2 in sporthal de Phoenix, bood een boeiende en spannende 60 minuten voor zowel de spelers als het publiek. Met DES (D) die in het begin de leiding nam, voelde Atlantis de druk om snel te reageren … Lees meer »