Zwaarbevochten overwinning Atlantis C1

Geplaatst op: 18 december 2023

Vandaag stond de wedstrijd Atlantis C1 tegen Fiks C2 uit Oegstgeest op het programma. Voor Atlantis, de nummer 6 in de stand, zou het een pittige westrijd worden tegen de nummer 2. Toch werd het eerste punt gemaakt door Joas. Fiks zat er gelijk bovenop en maakte als snel de gelijkmaker. Het team uit Mijdrecht probeerden meteen daarna het voortouw weer te pakken. Door een strafworp van Tobias pakte Atlantis weer de voorsprong. Ook dit keer maakte Fiks helaas weer snel de gelijkmaker. Met een 2-2 ruststand gingen de teams de kleedkamer in. Na de rust gingen beide teams weer weer fanatiek van start. Zowel aanvallend als verdedigend deden beide teams niet voor elkaar onder. Voor het publiek was het een leuke wedstrijd om te zien. Atlantis pakte na een aantal minuten toch weer, door een mooie aanval, de voorsprong en breidde deze zelfs verder uit door een mooi punt van invaller Willem. Tot de laatste slotseconde bleef het spannend, want Fiks maakte de aansluitingstreffer. Door goed verdedigingswerk van heel het team stond 4-3 als eindstand op het scorebord. De eerste 2 punten van dit seizoen zijn binnen, met oa dank aan invallers Jasmijn, Jordy en Willem.

Vandaag stond de wedstrijd Atlantis C1 tegen Fiks C2 uit Oegstgeest op het programma. Voor Atlantis, de nummer 6 in de stand, zou het een pittige westrijd worden tegen de nummer 2. Toch werd het eerste punt gemaakt door Joas. Fiks zat er gelijk bovenop en maakte als snel de … Lees meer »