Atlantis verliest na moeilijke wedstrijd

Geplaatst op: 18 december 2023

Na 3 minuten spelen werd het eerste doelpunt door Kz Danaïden gemaakt, maar Atlantis 1 wist de kleine achterstand in de eerste helft om te buigen naar een 1-4 voorsprong. De tegenstanders wisten daarna nog wel een paar doelpunten te maken, maar Atlantis gaf de voorsprong niet weg en ging de rust in met een stand van 5-8.

In de rust kreeg het team nog wat aanmoedigende woorden van coach Wim Schaap en werden er na de rust wat tactische wissels gedaan. Kz Danaïden kwam sterker de kleedkamer uit en wist het eerste doelpunt na de rust snel te maken. Beide teams bleven scoren, maar de afronding was bij de ploeg uit leiden net wat beter, dit resulteerde in een gelijke stand van 12-12. De spanning bleef aanwezig en het lukte Atlantis 1 net niet om genoeg te scoren en de winst binnen te halen. De wedstrijd eindigde met een stand van 17-15 in het voordeel van Kz Danaïden.

Nu heeft Atlantis een paar weken vakantie om weer even de nodige rust te pakken en zich weer voor te bereiden op de rest van de wedstrijden. Op 13 januari staat om 17:45 de thuiswedstrijd tegen de Vinken op het programma.

Afgelopen zaterdag mocht het door Van Walraven gesponsorde Atlantis 1 richting Leiden om het op te nemen tegen Kz Danaïden 1. Na de winst van het tweede ging Atlantis vol goede moed het veld in om te proberen de punten mee naar huis te nemen. Na 3 minuten spelen werd … Lees meer »