De Baat (2e)

Midzomer Grutto avond in Mijdrecht


Geplaatst op: 16 juni 2011

Vida makelaars organiseert op 23 juni a.s. een kijkersavond van 17.00 uur tot 20.00 uur voor belangstellenden op de bouwplaats van nieuwbouwproject "De Grutto" in Mijdrecht.

Iedereen is welkom!

Ook de bouwer, Bolton Bouw uit Zegveld is deze avond aanwezig om u te informeren over de laatste ontwikkelingen.

Er zijn nog diverse woningen en appartementen beschikbaar. Kiest u voor een eengezinswoning met tuin, een appartement of een combinatie in de vorm van een maisonnette? In De Grutto kan het allemaal!

Alle woningen hebben een fantastische uitstraling, met uitzicht op het water of de binnentuin. Er zijn verschillende typen, waarbij men de luxe heeft om de moderne keuken en het sanitair geheel naar eigen smaak te kunnen uitzoeken. In de garage zijn één, of meerdere eigen parkeerplaatsen gereserveerd. De parkeergarage is alleen voor bewoners toegankelijk. Boven de parkeergarage wordt een gezellig ontmoetingsdek gecreëerd.

Heeft u vragen over uw eigen woning? Of bent u nieuwsgierig naar De Grutto? Kom dan naar de informatieavond op 23 juni a.s.!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Vida makelaars o.g.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Midzomer Grutto avond in Mijdrecht

Vida makelaars organiseert op 23 juni a.s. een kijkersavond van 17.00 uur tot 20.00 uur voor belangstellenden op de bouwplaats van nieuwbouwproject "De Grutto" in Mijdrecht.Iedereen is welkom!Ook de bouwer, Bolton Bouw uit Zegveld is deze avond aanwezig om u te informeren over de laatste ontwikkelingen. Er zijn nog diverse … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: