Stichting De Baat neemt nieuwe PlusBus van het Nationaal Fonds Ouderenhulp feestelijk in gebruik


Geplaatst op: 16 juni 2011

In aanwezigheid van klanten, vrijwilligers en niet te vergeten sponsoren, heeft stichting De Baat vanmorgen haar nieuwe PlusBus feestelijk in gebruik genomen.

De bus, mede mogelijk gemaakt door Rabo foundation en Shell werd aangeboden door het Nationaal Fonds Ouderenhulp. De bus, een fonkelnieuwe Mercedes Sprinter, heeft 9 zitplaatsen, kan rolstoelen vervoeren en is voorzien van een lift zodat nu ook echt iedereen mee kan. Naast de bus krijgt stichting De Baat ook nog eens het eerste jaar de verzekering, de wegenbelasting en 2000 euro brandstof. Tevens ontving Mieke Telder, directeur van stichting De Baat, uit handen van Wim Lambers van het NFO vanmorgen nog een navigatiesysteem en een "logboek".

Dhr. Cobben, één van de deelnemers van het eerste uur, knipte het lint door waarna de bus door een ieder bewonderd kon worden. Daarna ging deze bus gelijk met 7 personen op pad voor het eerste uitstapje.

De Plusbus bestaat 5 jaar. In die jaren heeft stichting De Baat veel senioren uit onze gemeente ondersteund bij het doen van hun boodschappen of een leuke dag uit bezorgd. De Plusbus brengt mensen met elkaar in contact, zorgt ervoor dat mensen zoveel mogelijk actief en zelfredzaam blijven.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Stichting De Baat neemt nieuwe PlusBus van het Nationaal Fonds Ouderenhulp feestelijk in gebruik

In aanwezigheid van klanten, vrijwilligers en niet te vergeten sponsoren, heeft stichting De Baat vanmorgen haar nieuwe PlusBus feestelijk in gebruik genomen. De bus, mede mogelijk gemaakt door Rabo foundation en Shell werd aangeboden door het Nationaal Fonds Ouderenhulp. De bus, een fonkelnieuwe Mercedes Sprinter, heeft 9 zitplaatsen, kan rolstoelen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: