Overleden persoon en zwaargewonde man gevonden in Loenen aan de Vecht

Overleden persoon en zwaargewonde man gevonden in Loenen aan de Vecht


Geplaatst op: 1 januari 2024

In een huis in Loenen aan de Vecht is nieuwjaarsochtend een overleden persoon gevonden. In de tuin bij het huis vonden agenten kort daarvoor een zwaargewonde man. De politie weet nog niet wat er precies is gebeurd en doet onderzoek.

De politie werd maandagochtend gealarmeerd vanwege een gewonde man, die lag in de tuin van een woning aan de Kickestein in Loenen aan de Vecht. Bij nader onderzoek troffen de agenten in de woning een overleden persoon aan. De zwaargewonde man is overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie wil nog niets kwijt over de identiteit van de overledene. Of er een relatie bestaat tussen de twee personen, wil de politie ook niet zeggen. Er is een plaats delict ingesteld voor sporenonderzoek. De woning is afgezet met politielint en er staat een groot politievoertuig voor het huis. Op foto's is te zien dat er een gat is geslagen in het glas van de deur.

 

Laatst bewerkt op: 1 januari 2024 18:20

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Overleden persoon en zwaargewonde man gevonden in Loenen aan de Vecht

In een huis in Loenen aan de Vecht is nieuwjaarsochtend een overleden persoon gevonden. In de tuin bij het huis vonden agenten kort daarvoor een zwaargewonde man. De politie weet nog niet wat er precies is gebeurd en doet onderzoek. De politie werd maandagochtend gealarmeerd vanwege een gewonde man, die lag … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: