Atlantis 2 vecht voor een gelijkspel

Geplaatst op: 15 januari 2024

Lisanne Troost, Kim Zieltjes, Davey van Putten en Koen van Wermeskerken begonnen in de eerste aanval. In de verdediging begonnen Joy Trompert, Lotte Gortenmulder, Maarten Helsloot en Jelle van Wermeskerken. Jelmer Steen, Rick Kuijlenburg, Saskia Veenboer en Fay Trompert begonnen vandaag op de bank na voorvele van hun het terugkomen van een blessure. Atlantis 2 had deze week, het genoegen om gecoacht te worden door Peter van der Wel en Wim Schaap.

Atlantis begon de wedstrijd niet scherp genoeg en kwam snel 4 doelpunten achter. Er werd toen snel een timeout aangevraagd om iedereen weer scherp te krijgen en de achterstand niet groter te laten worden. Gelukkig lukte het de Mijdrechtenaren om deze achterstand weer weg te werken en gingen de teams met een gelijke stand de rust in, 9 tegen 9. De tweede helft was erg spannend met veel doelpunten van beide kanten. De wedstrijd ging heel gelijk op met om en om een doelpunt. Met nog ongeveer een minuut te spelen wisten de Vinken op voorsprong te komen maar dit mocht voor hen ook niet baten aangezien Atlantis het in de laatste minuut weer gelijk trok. Met een eindstand van 23 tegen 23 gingen beide ploegen met 1 punt het veld af. Het was een erg spannende maar wel zeer sportieve wedstrijd.

Atlantis 2 heeft aanstaande zaterdag een uitwedstrijd tegen Sporting Trigon 2 op het programma staan. Deze wedstrijd zal om 14:30 in Leiden gespeeld worden. Wij hopen dat sommige van u de reis richting Leiden willen maken om ons aan te komen moedigen.

Voor het door van Walraven gesponsorde Atlantis 2 stond afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen Vinken 2 op het programma. 1 punt bleef in Mijdrecht waardoor Atlantis 2 nu 4e staat. De eindstand was 23 tegen 23. Lisanne Troost, Kim Zieltjes, Davey van Putten en Koen van Wermeskerken begonnen in de … Lees meer »