Verkiezing Beste Ondernemer en Starter van het Jaar


Geplaatst op: 14 juni 2011

De inschrijvingen voor de Onderneming van het jaar verkiezing beginnen binnen te druppelen bij de organisatie, maar daarnaast komen er ook signalen dat een aantal bedrijven het niet zullen redden voor de uiterste datum. De organisatie van de verkiezing heeft daarom besloten de termijn van inschrijving te verlengen tot 15 juli aanstaande om meer bedrijven de kans te bieden mee te dingen naar deze eer.

De gemeente Aalsmeer heeft op initiatief van de Rabobank regio Schiphol en Flynth Adviseurs en Accountants besloten de onderneming van het jaar verkiezing weer nieuw leven in te blazen. Daarnaast wordt er vanaf dit jaar ook een prijs uitgereikt aan de Starter van het Jaar voor de beste startende onderneming van het jaar. Voor beide categorieën zijn een aantal aanmeldingen binnengekomen en de organisatie hoopt met het verlengen van de termijn nog een aantal aanmeldingen te mogen ontvangen.

Vragenlijst
Reden voor veel ondernemers om de aanmelding uit te stellen is de aanmeldvragenlijst, die veel ondernemers moeilijk vinden om volledig in te vullen. Mocht dat voor u ook het geval zijn wil de organisatie u gerust stellen; Niet elke vraag hoeft in detail beantwoord te worden, het belangrijkste is dat de jury een goed beeld kan vormen van uw bedrijf en datgene wat uw bedrijf nu juist zo speciaal maakt.

Aanmelden
Ook kunt u een bedrijf attenderen op deze verkiezing ‘Beste Ondernemer en Starter van het Jaar'. Veel bedrijven stellen zich bescheiden op en hebben net even een duwtje in de juiste richting nodig om daadwerkelijk tot aanmelden over te gaan. De organisatie hoopt uiteraard op zoveel mogelijk inschrijvingen om uiteindelijk een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Jury
De voorgedragen kandidaten worden beoordeeld door een deskundige jury. In deze jury zitten een aantal ondernemers uit de Gemeente Aalsmeer, de initiatiefnemers Rabobank Regio Schiphol en Flynth Adviseurs en Accountants en vertegenwoordigers van KvK en de OVA. Onlangs is hier Tom de Vries van de De Vries Groep aan toegevoegd.

Burgemeester Pieter Litjens is voorzitter van de jury en zal de prijs voor Beste Onderneming in Aalsmeer uitreiken. De drie beste Ondernemingen van Gemeente Aalsmeer zullen daarna genomineerd worden voor de Ondernemersverkiezing Noord-Holland 2011/2012. Wethouder Economische Zaken Ad Verburg zal de prijs Starter van Aalsmeer uitreiken.

Tot en met 15 juli aanmelden
Bent u (of kent u) een ondernemer die met passie onderneemt, innoveert, lokaal betrokken, en duurzaam is en een bedrijf heeft opgebouwd dat een voorbeeld is voor collega-ondernemers? Een bedrijf dat wat u betreft zich de Beste Onderneming van Aalsmeer zou mogen noemen?
Inschrijven kan dus nog tot en met 15 juli, met een ingevulde aanmeldvragenlijst. Deze kunt u vinden op de website www.aalsmeer.nl/ovhj afhalen bij de balie van het gemeentehuis of opvragen via ovhj@aalsmeer.nl. Uw ingevulde vragenlijst kunt u retourneren naar dit zelfde emailadres.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Verkiezing Beste Ondernemer en Starter van het Jaar

De inschrijvingen voor de Onderneming van het jaar verkiezing beginnen binnen te druppelen bij de organisatie, maar daarnaast komen er ook signalen dat een aantal bedrijven het niet zullen redden voor de uiterste datum. De organisatie van de verkiezing heeft daarom besloten de termijn van inschrijving te verlengen tot 15 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: