CSW kansloos tegen RCL

Geplaatst op: 21 januari 2024

De eerste wedstrijd na de winterstop is voor CSW dramatisch verlopen. Op bezoek bij RCL uit Leiderdorp leed de ploeg van coach Michel Strating een kansloze 4-0 nederlaag.

Vanaf het eerste fluitsignaal nam RCL het heft in handen en was het voor CSW voornamelijk tegenhouden wat de ploeg kon doen. In de beginfase meteen al een enorme kans voor RCL maar de bal werd naast gekruld. CSW kwam nauwelijks in het stuk voor en grossierde in heel veel balverlies. Het was nauwelijks in staat om een fatsoenlijke aanval op te bouwen, laat staan een kans te creëren. Na een half uur spelen een prima aanval van RCL over links waarna de bal voor het doel werd gebracht. Na te makkelijk uitverdedigen werd een overtreding begaan binnen de zestienmeter en wees de scheidsrechter terecht naar de stip. De penalty werd vervolgens feilloos ingeschoten. Even later kwam CSW goed weg want de scheidsrechter had zomaar wederom een penalty kunnen geven. Vlak voor rust viel dan alsnog de 2-0 nadat de bal vrij kon worden binnengekopt.

CSW kwam na rust iets agressiever uit de startblokken, werd wel iets dreigender maar groot gevaar leverde dit niet op. RCL bleef de bovenliggende partij en gooide de wedstrijd 20 minuten voor tijd definitief in het slot. Na een goed aanval werd doelman Jordy Wens omspeeld en de bal in het lege doel geschoven. CSW kwam niet verder dan een schot op doel van Wesley Dam en een poeier van Teun Gieling maar beide pogingen werden knap gekeerd door de doelman van RCL. De schade werd vlak voor tijd nog erger voor CSW toen de 4-0 in de korte hoek werd binnengeschoten. Een absolute wanprestatie van de ploeg uit Wilnis dat maar eens bij zichzelf te rade moet gaan dat het met deze instelling een heel moeilijk verhaal gaat worden om uit de degradatiezone weg te blijven.

De eerste wedstrijd na de winterstop is voor CSW dramatisch verlopen. Op bezoek bij RCL uit Leiderdorp leed de ploeg van coach Michel Strating een kansloze 4-0 nederlaag. Vanaf het eerste fluitsignaal nam RCL het heft in handen en was het voor CSW voornamelijk tegenhouden wat de ploeg kon doen. … Lees meer »