Atlantis 1 neemt revanche

Geplaatst op: 22 januari 2024

Vanaf het eerste fluitsignaal waren beide ploegen erop gebrand om er met de overwinning vandoor te gaan. Dit resulteerde in een gelijk opgaande eerste helft. Beide ploegen wisten zich na een tegendoelpunt weer terug te knokken. Na veel doelpunten gezien te hebben, konden de spelers de kleedkamer opzoeken met een stand van 13-11 in het voordeel van Sporting Trigon.

Atlantis 1 wisselde direct na rust, waardoor Sander van Diemen het veld in kwam. Mede door deze wissel wist Atlantis 1 snel de score gelijk te trekken naar 14-14. De stand ging een groot gedeelte van de tweede helft gelijk op.

Met nog vier minuten op de klok stond er een stand van 24-24 op het bord. Atlantis 1 rook bloed en ging voor meer. Zij wisten een gat te slaan van 3 punten, vlak voor het einde van de wedstrijd.

Uiteindelijk wist de ploeg uit Mijdrecht de winst binnen te halen. Met een winst van 25-28 kan Atlantis 1 terugkijken op een geslaagde wedstrijd.

Volgende week speelt Atlantis 1 om 17:35 in de Phoenix tegen Kios 1. Tot dan!

Afgelopen zaterdag speelde het door Van Walraven gesponsorde Atlantis 1 tegen Sporting Trigon 1. Dit is de tweede keer dat deze ploegen elkaar treffen dit seizoen. De eerste wedstrijd werd gewonnen door de ploeg uit Leiden. Vanaf het eerste fluitsignaal waren beide ploegen erop gebrand om er met de overwinning … Lees meer »