Leerzame wedstrijd voor Atlantis D1

Geplaatst op: 30 januari 2024

Op zaterdag 27 januari speelde Atlantis D1 in de Phoenix tegen de Vinken D1 uit Vinkeveen

De Vinken gingen voortvarend van start en ze scoorden al snel het eerste punt. Ondanks veel balbezit aan de kant van Atlantis en een strafworp voor Minke wist Atlantis helaas toch niet te scoren. Door kleine foutjes in de verdediging van Atlantis, het verzilveren van een strafworp en een mooi schot van afstand wist de Vinken in de eerste 12 minuten de stand op 0-5 te zetten. Atlantis weet weinig kansen te creeeren maar vlak voor de eerste vakwissel weet Willem gelukkig toch te scoren: het is dan 1-5. Goede verdediging van Atlantis voorkomt een punt. Aanvallend speelt Atlantis goed maar de ballen willen er helaas niet in.

Bij de Vinken gaat alles van een leien dakje en ze weten de voorsprong te vergroten naar 1-8. Op dit moment vindt Atlantis het genoeg geweest, met hard werken en een goede assist van Romee weet Jeftha twee keer te scoren voor Atlantis. Er wordt nog 1 keer gescoord door de Vinken en dan is het tijd voor de rust, de stand is nu 3-9, dus Atlantis moet de tweede helft een tandje bij zetten.

In de 2e helft weten beide partijen het goed dicht te houden, er wordt 7 minuten lang niet gescoord. Atlantis weet een aantal kansen te creëren maar helaas wil die bal maar niet door de korf. In de 13e minuut weet de Vinken wel weer te scoren, als er gewisseld wordt van vak is de stand inmiddels 3-11. Atlantis geeft niet op, er wordt nog steeds hard verdedigd en snel overgespeeld, Jeftha weet nog een punt te scoren maar de Vinken blijken een maatje groter en de eindstand is uiteindelijk 4-14. Ondanks het verlies heeft het publiek een prachtige en ook spannende wedstrijd mogen zien.

Atlantis heeft de komende weken rust, de volgende wedstrijd zal plaatsvinden op 2 maart, om 12:00 in de Phoenix tegen Fortissimo D1 uit Ijsselstein.

Op zaterdag 27 januari speelde Atlantis D1 in de Phoenix tegen de Vinken D1 uit Vinkeveen De Vinken gingen voortvarend van start en ze scoorden al snel het eerste punt. Ondanks veel balbezit aan de kant van Atlantis en een strafworp voor Minke wist Atlantis helaas toch niet te scoren. … Lees meer »