001 -Family
Duurzame flexwoningen te bezichtigen

Duurzame flexwoningen te bezichtigen


Geplaatst op: 30 januari 2024

Het zijn opvallende verschijningen, de flexwoningen van ECOHomeforyou die tijdelijk op het terrein van De Lange Houttechniek staan opgesteld. Deze MOODS woningen met hun unieke ovale vormgeving zijn veelzijdig en kunnen dienen als:

- (Pre-) Mantelzorgwoning/aanleunwoning 
- Vakantiewoning
- Micro-ECO-woning
- Kantoorruimte

De complete productie van deze woningen vindt plaats in de fabriek. In tegenstelling tot conventionele bouw, waar machines, materialen en mensen naar de bouwplaats vervoerd moeten worden. ECOhomeforyou streeft naar emissieloze prefab houtbouw, zodat de stifstofuitstoot beperkt blijft. Ook De Lange Houttechniek wordt gedreven door duurzaamheid en circulair bouwen. Als overburen op hetzelfde bedrijventerrein met overlappende visie, vullen zij elkaar goed aan. 

Het hout dat verwerkt wordt in deze woningen, draagt actief bij aan het verminderen van CO2 in de atmosfeer. In elke ECOhome is maar liefst 10.954 kilo CO2 vastgelegd.

Wil je de ECOhomes in levenden lijve ervaren? Je bent van harte welkom op het terrein van De Lange Houttechniek (Schoterhoek 49 in Nieuwveen), waar je de flexwoningen kunt bezichtigen. Dompel je onder in de wereld van duurzaam bouwen en ontdek hoe deze ECOhomes een positieve impact hebben op zowel het milieu als op jouw levensstijl!
Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Duurzame flexwoningen te bezichtigen

Het zijn opvallende verschijningen, de flexwoningen van ECOHomeforyou die tijdelijk op het terrein van De Lange Houttechniek staan opgesteld. Deze MOODS woningen met hun unieke ovale vormgeving zijn veelzijdig en kunnen dienen als: - (Pre-) Mantelzorgwoning/aanleunwoning - Vakantiewoning- Micro-ECO-woning- Kantoorruimte De complete productie van deze woningen vindt plaats in de fabriek. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: