Veldjesfeest toert langs speelveldjes Mijdrecht


Geplaatst op: 14 juni 2011

Mijdrecht - Drie verschillende speelveldjes in Mijdrecht zullen weer een 'feestveldje' worden. Alle kinderen en belangstellenden mogen er van maandag 20 tot en met woensdag 22 juni namelijk weer komen voor het Veldjesfeest.

Het programma start elke avond om 19.00 uur - te zien op een grote klok bij het speelveldje - en duurt tot 19.45 uur. De locaties zijn al een paar jaar hetzelfde: de start op maandag 20 juni is in Wickelhof aan de Dr. Van der Haarlaan vlakbij zwembad Blijdrecht. Het speelveld aan de Vijzelmolen is dinsdag 21 juni aan de beurt. Het laatste Veldjesfeest deze zomer is woensdag 22 juni op het veld aan de Aquamarijn bij de Toermalijn.
Het thema is dit jaar: "Wie zijn je vrienden?" Na de ronde van de omroepwagen en met het openingslied 'Kom op het feest' moet het rondom de veldjes duidelijk zijn dat iedereen welkom is bij het Veldjesfeest. Natuurlijk is Olleke Bolleke ook weer uitgenodigd met zijn vriendje Boris. In de poppenkast gaat het deze keer ook over vrienden. Het verhaal uit de Bijbel gaat over hoe Jezus omgaat met iemand die daarvoor weinig vrienden had. Na het programma, is er voor iedereen wat te drinken met iets lekkers. De kinderen kunnen weer op het zeil blijven knutselen: een armbandje of een sleutelhanger. Ze krijgen ook een vriendenboekje mee.
Via een aantal basisscholen kunnen de leerlingen een uitnodiging krijgen met daarop de omtrek van een pop die ze helemaal zelf mogen aftekenen, aankleden en versieren. Op die uitnodiging staat alle verdere informatie over het Veldjesfeest. Ieder kind mag op het Veldjesfeest direct zelf een prijsje uitzoeken bij inlevering van het kunstwerk.. De uitnodiging met blanco versie van de pop is te downloaden via: www.cgkmijdrecht.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veldjesfeest toert langs speelveldjes Mijdrecht

Mijdrecht - Drie verschillende speelveldjes in Mijdrecht zullen weer een 'feestveldje' worden. Alle kinderen en belangstellenden mogen er van maandag 20 tot en met woensdag 22 juni namelijk weer komen voor het Veldjesfeest. Het programma start elke avond om 19.00 uur - te zien op een grote klok bij het speelveldje … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: