001 -Family

KDO na één jaar terug in de vierde klasse


Geplaatst op: 14 juni 2011

KDO 1 heeft op Tweede Pinksterdag geen felbegeerde thuisoverwinning kunnen bewerkstelligen tegen Velsenoord. In een meer spannend dan hoogstaand duel kreeg KDO ruim in de tweede helft twee tegendoelpunten te verwerken, waardoor de Kwakelaars met 0-2 onderuit gingen. Door de noodlottige nederlaag tegen Velsenoord is KDO, na één jaar derde klasse, gedegradeerd naar de vierde klasse.

Na de zwaarbevochten twaalfde plaats in de competitie was alle Kwakelse hoop gevestigd op de nacompetitie. Echter werd er slechts eenmaal gewonnen en in totaal drie keer verloren, waardoor KDO op een vierde plaats eindigde. Nummer één Purmerend en nummer twee Velsenoord promoveren naar de derde klasse, terwijl 's-Graveland aanstaande zondag een herkansing krijgt in Haarlem.

Volgend seizoen onder leiding van de nieuwe trainer Raymond de Jong zal de koers gewijzigd dienen te worden om zodoende hopelijk mee te kunnen strijden om de bovenste plekken in de vierde klasse.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

KDO na één jaar terug in de vierde klasse

KDO 1 heeft op Tweede Pinksterdag geen felbegeerde thuisoverwinning kunnen bewerkstelligen tegen Velsenoord. In een meer spannend dan hoogstaand duel kreeg KDO ruim in de tweede helft twee tegendoelpunten te verwerken, waardoor de Kwakelaars met 0-2 onderuit gingen. Door de noodlottige nederlaag tegen Velsenoord is KDO, na één jaar derde … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: