001 - De Baat
Extra editie nostalgische filmmiddag Wilnis

Extra editie nostalgische filmmiddag Wilnis


Geplaatst op: 12 februari 2024

9 maart in Oude Parochiehuis Driehuis

De voorverkoop van de kaartjes voor de eerste filmmiddag met nostalgische films over Wilnis was binnen enkele dagen uitverkocht. Vandaar dat de organistoren van De Proosdijlanden een tweede mogelijkheid bieden op zaterdagmiddag 9 maart a.s. Ook dan is de voorstelling in het Oude Parochiehuis tegenover de Driehuiskerk op Bozenhoven 152. De voorstelling begint om 13.30 uur. Kaarten zijn m.i.v. woensdag 14 februari à € 4,- per stuk te koop bij Jumbo Wilnis aan de Molmlaan en bij Rijwielhandel Smit, Dorpsstraat 4 te Wilnis. De kaarten geven recht op toegang en een kopje koffie of thee.

Wilnis vroeger

De filmfragmenten over Wilnis betreffen onder meer de periode 1936 tot 1939, met originele muziek en begeleidend commentaar van Jan Bluemink sr. Tevens sfeerbeelden uit 1953, destijds gefilmd in opdracht van zangvereniging Con Amore en ten slotte beelden uit 1959. Het totale programma beslaat inclusief een pauze ruim twee uur. Een voorproefje van de films kunt u bekijken op de website van de historische vereniging www.proosdijlanden.nl


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Extra editie nostalgische filmmiddag Wilnis

9 maart in Oude Parochiehuis Driehuis De voorverkoop van de kaartjes voor de eerste filmmiddag met nostalgische films over Wilnis was binnen enkele dagen uitverkocht. Vandaar dat de organistoren van De Proosdijlanden een tweede mogelijkheid bieden op zaterdagmiddag 9 maart a.s. Ook dan is de voorstelling in het Oude Parochiehuis … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: