001 -Family
Workshop Opvoedopstellingen

Workshop Opvoedopstellingen


Geplaatst op: 12 februari 2024

Gaan je kinderen vaak over grenzen heen? Zijn er veel conflicten? Heb je al van alles geprobeerd en blijven gedragsproblemen zich voordoen? Dan kan een opvoedopstelling helpen. Met behulp van deze methodiek wordt naar de diepere, systemische laag in de familie gekeken.

Deze opstelling vindt altijd één-op-één plaats. Veilig dus, in een kleine en vertrouwde omgeving. Met behulp van staptegels wordt direct inzichtelijk waar de problemen worden veroorzaakt. Aansluitend kunnen veranderingen direct worden ingezet. Het resultaat? Ouders komen weer stevig en stabiel te staan als opvoeders en de respectvolle relatie in het gezin keert terug.

Ouders over de workshop

"Zeer informatief en praktische met een aantal leuke eyeopeners." "Fijne sfeer! Info en oefeningen goed in balans - verhelderend, puur!" "Ik ging er heel open in en had niet teveel verwachtingen. Ik vond het erg interessant en vooral de oefeningen waren heel boeiend om te doen. 

Ouders voor ouders

De workshop wordt begeleid door Angèle Babeliowsky. Angèle is ervaringsdeskundige en gezinscoach. Ze begeleidt workshops, geeft trainingen en heeft haar eigen praktijk Pubers & Zo waar zij ouders met pubers begeleidt. Ze is moeder van 2 pubers (1999 en 2002) en getrouwd. Angèle vindt Ouders Lokaal een waanzinnig initiatief omdat dit bijdraagt aan het welzijn van kinderen en ouders, haar grote passie, en ouders verbindt. Deelname aan het team vrijwilligers vervult voor haar ook de behoefte te delen en geïnspireerd te worden op het gebied van kinderen, opvoeden, begeleiden en coachen.

Deelname en aanmelden

De workshop vindt op 29 februari aanstaande plaats van 20:00-22:00 uur in Bibliotheek Mijdrecht. Deelname is gratis na aanmelding via de website derondevenen.ouderslokaal.nl. Voor meer informatie bekijk onze website of mail naar info@ouderslokaal.nl.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Workshop Opvoedopstellingen

Gaan je kinderen vaak over grenzen heen? Zijn er veel conflicten? Heb je al van alles geprobeerd en blijven gedragsproblemen zich voordoen? Dan kan een opvoedopstelling helpen. Met behulp van deze methodiek wordt naar de diepere, systemische laag in de familie gekeken. Deze opstelling vindt altijd één-op-één plaats. Veilig dus, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: