001 -Family
Kom luisteren of vertellen bij de Verhalen vertel avond

Kom luisteren of vertellen bij de Verhalen vertel avond


Geplaatst op: 13 februari 2024

Heb je iets leuks, ontroerends of schokkends meegemaakt? Dan is nu je kans om dat te delen. Op dinsdagavond 20 februari om 20.00 uur organiseert Tympaan De Baat weer een verhalen vertelavond in de Angstelborgh (Dorpszicht 22 – Abcoude). Verhalen vertellers kunnen zich aanmelden bij Annemarie, a.keja@stdb.nl of telefonisch 0294-284824.

Gezellige sfeer

In een gezellige zaal luisteren de bezoekers aandachtig naar je verhaal. Je verhaal mag echt gebeurd zijn, maar dat is niet noodzakelijk. Als je het fijner vindt om je verhaal voor te lezen mag dat ook, als je maar wel contact maakt met het publiek. De avonden zorgen voor een gezellige sfeer en verbondenheid. “De avonden zijn buitengewoon gezellig en intiem”, aldus een bezoeker. 

Aanmelden

Verhalen vertellers kunnen zich aanmelden bij Annemarie (zie gegevens hierboven). Geef dan aan wie je bent en waar je verhaal over gaat. Als je liever alleen wilt luisteren naar de verhalen, dan ben je ook van harte welkom. Aanmelden is in dat geval niet nodig. We zien je graag op 20 februari om 20.00 uur!Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kom luisteren of vertellen bij de Verhalen vertel avond

Heb je iets leuks, ontroerends of schokkends meegemaakt? Dan is nu je kans om dat te delen. Op dinsdagavond 20 februari om 20.00 uur organiseert Tympaan De Baat weer een verhalen vertelavond in de Angstelborgh (Dorpszicht 22 – Abcoude). Verhalen vertellers kunnen zich aanmelden bij Annemarie, a.keja@stdb.nl of telefonisch 0294-284824. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: