001 -Family
Drukte verwacht bij aanvraag paspoort of ID-kaart

Drukte verwacht bij aanvraag paspoort of ID-kaart


Geplaatst op: 13 februari 2024

Verloopt uw paspoort of identiteitskaart dit jaar? Wacht dan niet tot het laatste moment met het aanvragen van een nieuw document. De gemeente voorziet namelijk drukte bij Burgerzaken.

In het voorjaar van 2014 ging de geldigheid van paspoorten en ID-kaarten van vijf naar tien jaar. Omdat deze documenten nu verlopen, verwacht de gemeente in de komende periode veel aanvragen. Hierdoor wordt het drukker dan normaal. 

Maak dus ruim op tijd een afspraak en plan deze alvast in, dan valt uw vakantie niet in het water. Een afspraak maken kan heel eenvoudig via mijnafspraakmaken.nl. Ook voor andere diensten van burgerzaken, zoals een rijbewijs of uittreksel, wordt aangeraden om op tijd een afspraak te maken. 

 


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Drukte verwacht bij aanvraag paspoort of ID-kaart

Verloopt uw paspoort of identiteitskaart dit jaar? Wacht dan niet tot het laatste moment met het aanvragen van een nieuw document. De gemeente voorziet namelijk drukte bij Burgerzaken. In het voorjaar van 2014 ging de geldigheid van paspoorten en ID-kaarten van vijf naar tien jaar. Omdat deze documenten nu verlopen, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: