001 - Homan Zonnepanelen

Van Rijn Racing maakt zich op voor zijn tweede wedstrijd dit jaar


Geplaatst op: 14 juni 2011

Na de eerste wedstrijd van 15 mei j.l op het Eurocircuit te Valkenswaard, staat aankomend weekend de tweede wedstrijd op het programma voor het Mijdrechtse Van Rijn Racing. Deze wedstrijd telt weer mee voor het Nederlands Kampioenschap Rallyracing. Een spectaculaire tak van autosport, de wedstrijden zijn kort en elke vijf minuten is er een nieuwe start te zien, wat voor de nodige beleving zorgt. Dennis van Rijn neemt deel met een Skoda Fabia in zogeheten Super 1600 klasse, waar dit jaar voor het eerst mee gereden is. Het team heeft de wagen geheel in eigen beheer geprepareerd, en tijdens de eerste wedstrijd vonden er geen problemen plaats. De monteurs van het team hebben direct een betrouwbare wagen neergezet, wat zorgt voor een goede basis om de auto verder te kunnen ontwikkelen.

Zaak is nu om vanaf de komende wedstrijd weer wat vooruitgang te gaan boeken, om zo weer terug te keren op het niveau waar het team zich vorig jaar bevond. Met de SEAT Cordoba kwalificeerde Van Rijn Racing zich regelmatig voor een van de finales. Iets wat men 19 juni a.s. op het Eurocircuit weer wil gaan waarmaken. Het team heeft de weken na de wedstrijd gebruikt om weer enkele verbeteringen aan te treffen aan de Fabia Mk2. Ook heeft het team een iets andere afstelling aan de ophanging getroffen, welke uitgetest zal gaan worden. De wagen is weer op punt gezet, zodat het team aankomende zaterdag weer kan afreizen naar Valkenswaard. Zondag gaat de wedstrijd rond de klok van 12 uur van start. Daarvoor vinden de technische keuring en vrije trainingen plaats. Er zal genoeg te zien en beleven zijn komende 19 juni. Op www.vanrijnracing.nl zal het laatste nieuws te vinden zijn en uiteraard zal er na de wedstrijd het verslag te lezen zijn.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Van Rijn Racing maakt zich op voor zijn tweede wedstrijd dit jaar

Na de eerste wedstrijd van 15 mei j.l op het Eurocircuit te Valkenswaard, staat aankomend weekend de tweede wedstrijd op het programma voor het Mijdrechtse Van Rijn Racing. Deze wedstrijd telt weer mee voor het Nederlands Kampioenschap Rallyracing. Een spectaculaire tak van autosport, de wedstrijden zijn kort en elke vijf … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: