001 - Escaperoom aglemeen
NLdoet 15 &16 maart: Doe jij mee?

NLdoet 15 &16 maart: Doe jij mee?


Geplaatst op: 20 februari 2024

Over 3 weken is het weer zover: NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Op 15 & 16 maart kan iedereen die het verschil wil maken zich inschrijven voor een leuke vrijwilligersklus in De Ronde Venen. 

Wil jij een dagje ertoe doen en het verschil maken? Doe dan mee! Je maakt kennis met vrijwilligerswerk, helpt een sociaal-maatschappelijke organisatie en het is nog gezellig ook. Je kan in je eentje meedoen, maar je kunt je soms ook met een groep inschrijven. Er zijn die dagen verschillende activiteiten, waarmee je een groot verschil kan maken voor een ander. Jouw inzet is zeer welkom! 

Aanmelden

Meedoen als vrijwilliger is simpel: zoek een leuke NLdoet-activiteit bij jou in de buurt en meld je aan. Niks gevonden? Er komen elke dag nieuwe activiteiten bij, dus bekijk het later nog een keer. Neem hiervoor een kijkje op de volgende websites:


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

NLdoet 15 &16 maart: Doe jij mee?

Over 3 weken is het weer zover: NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Op 15 & 16 maart kan iedereen die het verschil wil maken zich inschrijven voor een leuke vrijwilligersklus in De Ronde Venen.  Wil jij een dagje ertoe doen en het verschil maken? Doe dan mee! Je maakt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: