001 - Tuimarkt
Donderdagavond afsluiten met ‘Aalsmeer Easy’

Donderdagavond afsluiten met ‘Aalsmeer Easy’


Geplaatst op: 20 februari 2024

In het nieuwe radioprogramma 'Business Lounge' staan steeds weer nieuwe lokale ondernemers centraal. Woensdag 28 februari heeft programmamaker Erik Verbeek om 19.00 uur Nicolette Arkesteijn en haar zoon Stefan van Hotel Aalsmeer en restaurant het Wapen van Aalsmeer te gast in de radiostudio. Verder zal ook Saro Soebdhan van Saro Moves Aalsmeer aanwezig zijn. Beide ondernemers zullen hun ondernemerschap en hun bedrijf presenteren aan de luisteraars en de kijkers. Want het programma zal ook op TV Aalsmeer te volgen zijn (kanaal 12 Caiway). 'Business Lounge' wordt om de week uitgezonden op woensdagavond tussen 19.00 uur en 20.00 uur.

‘Echt Esther’ over verkooptechnieken en ME

Donderdag 22 februari om 19.00 uur weer een 'Echt Esther' met twee verschillende onderwerpen. Marie José Giebels lanceerde kort geleden haar boek: ‘Verkopen zonder te Verkopen’. Een methode waarbij de nadruk van verkoop ligt op oprecht nieuwsgierig zijn. Ze heeft sinds 2008 een trainingsbureau voor salestraining en -coaching. Rob Wijbenga leerde de wereld van ME-patiënten van dichtbij kennen toen zijn grote liefde Karen overleed in 2016. Na haar dood werd hij voorzitter van de landelijke ME/cvs Vereniging. Esther Sparnaaij gaat in gesprek over hoe ME en ook long Covidpatiënten worstelen met erkenning en herkenning van hun ziekte. 

‘Aalsmeer Easy’ voor het laatst op zondagavond

Aanstaande zondagavond 25 februari is het programma 'Aalsmeer Easy' voor de laatste keer op zondagavond te beluisteren. Vanaf 1 maart gaat de nieuwe programmering op Radio Aalsmeer van start en na 132 wekelijkse uitzendingen op de zondagavond verhuist 'Aalsmeer Easy' naar de late donderdagavond. Presentator Meindert van der Zwaard sluit daar voortaan vanaf 23.00 uur je avond muzikaal af met een uur lang de beste Easy Listening, Softsoul, Rockballads en Jazzy Classics, uit heden en verleden, als voorbereiding op de nacht. Kortom, lekkere rustige muziek tot aan middernacht op de donderdagavond.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Donderdagavond afsluiten met ‘Aalsmeer Easy’

In het nieuwe radioprogramma 'Business Lounge' staan steeds weer nieuwe lokale ondernemers centraal. Woensdag 28 februari heeft programmamaker Erik Verbeek om 19.00 uur Nicolette Arkesteijn en haar zoon Stefan van Hotel Aalsmeer en restaurant het Wapen van Aalsmeer te gast in de radiostudio. Verder zal ook Saro Soebdhan van Saro … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: