001 - Tuimarkt
Aanslag gemeentelijke belastingen 2024

Aanslag gemeentelijke belastingen 2024


Geplaatst op: 22 februari 2024

Op 24 februari 2024 worden de jaarlijkse aanslagen gemeentelijke belastingen verzonden. De aanslag ontvangt u in de brievenbus of in de berichtenbox van MijnOverheid.

Op de aanslag staan de bedragen voor de verschillende belastingsoorten, zoals de afvalstoffenheffing de rioolheffing en de onroerendezaakbelasting (OZB). Op de aanslag staat ook de nieuwe WOZ-waarde 2024.

Geen aanslag ontvangen?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u geen aanslag ontvangt. Wellicht bent u nog niet bekend bij belastingen of er is nog geen WOZ-waarde vastgesteld. Op de website van Gemeentebelastingen Amstelland kunt u op “MijnGbAmstelland” met Digi-D altijd zien of er al een aanslag 2024 is toegezonden. Daarnaast kunt u de afgelopen 2 jaar bekijken.

Niet eens met de aanslag of de WOZ beschikking? Wilt u een automatische incasso aanvragen? Of bent u op zoek naar meer informatie?

Kijk op www.gemeentebelastingenamstelland.nl

 


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aanslag gemeentelijke belastingen 2024

Op 24 februari 2024 worden de jaarlijkse aanslagen gemeentelijke belastingen verzonden. De aanslag ontvangt u in de brievenbus of in de berichtenbox van MijnOverheid. Op de aanslag staan de bedragen voor de verschillende belastingsoorten, zoals de afvalstoffenheffing de rioolheffing en de onroerendezaakbelasting (OZB). Op de aanslag staat ook de nieuwe … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: