001 - Tuimarkt

Open repetities bij Creatoonkoor Abcoude


Geplaatst op: 22 februari 2024

Op 6 en 13 maart opent het Creatoonkoor zijn deuren. Je bent dan van harte welkom om te luisteren, mee te zingen en de sfeer te proeven. Het Creatoonkoor, onder de inspirerende leiding van dirigent Sadhu Bolland, bestaat uit 34 enthousiast zingende vrouwen uit Abcoude en omgeving. We laten je iets horen uit ons vaste repertoire, maar ook zullen we samen met jullie een aantal canons doen en een twee- of driestemmig lied zingen. Je kunt ervaren hoe mooi dat klinkt en hoe gezellig het is! Kom dus eens kijken bij ons vrouwenkoor! Zingen is gezond en aan het eind van de avond ga je vrolijk weer naar huis.

Ons repertoire is gevarieerd. We zingen zowel klassiek als pop en wereldmuziek.

Het Creatoonkoor draagt graag een steentje bij aan sfeervolle en ludieke projecten en is initiatiefnemer van het korenfestival BeKOORlijk Abcoude. In augustus 2023 gingen we met 25 zangeressen met de trein naar een internationaal korenfestival in Praag, waar we de sterren van de hemel zongen en opvielen door ons enthousiame.

De inloop van de open repetities is vanaf 19.45 uur en om 20.00 uur starten we in de bovenzaal van het Piet Mondriaangebouw, Broekzijdselaan 46, Abcoude. Rond 21.45 uur sluiten we de avond af.

Je bent hartelijk welkom op 6 en/of 13 maart! Fijn als je vooraf belt of mailt, dat je wilt komen. Bel 0644054234 of mail naar creatoonkoor@gmail.com. Kijk ook even op de webblog van ons koor: https://creatoonkoor.blogspot.com.

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Open repetities bij Creatoonkoor Abcoude

Op 6 en 13 maart opent het Creatoonkoor zijn deuren. Je bent dan van harte welkom om te luisteren, mee te zingen en de sfeer te proeven. Het Creatoonkoor, onder de inspirerende leiding van dirigent Sadhu Bolland, bestaat uit 34 enthousiast zingende vrouwen uit Abcoude en omgeving. We laten je … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: