001 - Tuimarkt
Brandweer blust dakbrand in Mijdrecht

Brandweer blust dakbrand in Mijdrecht


Geplaatst op: 24 februari 2024

In Mijdrecht heeft zaterdagavond brand gewoed in een woning. De brandweer moest een deel van het dak slopen om het vuur te doven.

Bewoners van een woning aan de Roerdomp zagen rond 20:30 uur rook uit het plafond komen. Toen zij buiten gingen kijken, kwam er ook rook uit het dak van de aanbouw waarna de brandweer werd gewaarschuwd.

Met een warmtebeeldcamera gingen de brandweerlieden op zoek naar het vuur. Dit bleek in het plafond te zitten en met een kettingzaag werd er een gat in het dak gezaagd om het vuur te blussen. Hierbij kregen zij hulp van de brandweer uit Uithoorn. Die hebben een speciaal blussysteem op de brandweerwagen.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Eerder vandaag waren er wel werkzaamheden aan het dak van de aanbouw, maar of dit er mee te maken heeft wordt nog onderzocht.

Laatst bewerkt op: 25 februari 2024 06:50

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Brandweer blust dakbrand in Mijdrecht

In Mijdrecht heeft zaterdagavond brand gewoed in een woning. De brandweer moest een deel van het dak slopen om het vuur te doven. Bewoners van een woning aan de Roerdomp zagen rond 20:30 uur rook uit het plafond komen. Toen zij buiten gingen kijken, kwam er ook rook uit het dak … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: